Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ORCA58

    addikt

    Ezer köszönet mindenkinek aki segített!
    A MINX U9-H boxhoz megvan az új 16GB-os SanDisk SD kártya. Rajta van a CE. Minden beállítás sikerült, megy a távkapcs és a magyar billentyűzet is. :C
    Amit nyertem a CE-vel:
    -Gyorsan indul
    -Gyorsabb, gördülékenyebb a Kodi kezelés
    -Van Netflix (kb. egy hete hogy az Androidos Kodin már nem megy.)
    -Stabilabbnak tűnik (pl. Online filmezéskor Androidon net vagy egyéb hiba miatt leállt a KODI, itt csak lejátszás szakad meg, rögtön újra indítható.)
    -A régi féltve őrzött avi fájlokat is hiba nélkül játssza le. (Androidos KODI-nál a hang előbb utóbb teljesen külön életet élt a videótól.)

    Szemre a film minőségében nem látok különbséget. A TV 10 éves 1080p-s Samu . Mindkettőn megy a 4K-s demók többsége. A próbáltak közül a jellyfish-300-mbps-4k-uhd-hevc-10bit.mkv androidon szaggat, CE-n folyamatos. A Big Buck Bunny Demo 4K 60FPS mindkettőn rossz. Androidon a képet is kihagy a hangnak köze sincs a képhez, CE alatt darabos a kép és csúszik a hang. Tudom ennek nincs jelentősége!
    Mindkettő kadencia helyes játszik, és nincs eldobált képkocka sem.
    Android boxon bekapcsolt HDR esetén hasonlóan éles a kép, és rikítóak a demo videók színei, mint a CE alatt. Ha van is különbség, csak egymás mellé állítva látnám, ha lenne mindenből 2.
    4K TV meg még nincs.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák