Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz ztsoft #62558 üzenetére

    Nos teszteltem gyorsan egy "gagyinak" titulált TX9S boxot a Droidmester által linkelt videókkal ( de ahogy látom ő nem is TX9S-el tesztelte mert amin tesztelt abban 3 gb ram van a kép szerint)

    Nos érdekes módon nálam nincs semmi drop és skip.
    Illetve skip van, mégpedig annyi, amikor indul a videó, már kb az első 1-2 mp-nél, ez változóan 1-3-4. De utána nem változik semmit. Ez nem csak 4k videóknál van, bárminél, és csak az indulásnál az első 1-2 másodpercben.
    4K sony tv, 4K-ban lejátszva, legújabb CE.

    Ami érdekes: Akkor van még 1-1 skip ha nem csak a Ctrl+shift+o-val nézem az infókat, hanem bekapcsolom a ContexMenu-t ( feldolgozási információt) akkor van hogy eldob egy kockát a menü bekapcsolásakor, és volt olyan 4k demó ahol a bekapcsolt context menünél skip-elt egyet egyet. De anélkül soha. ( nos filmet soha nem nézek bekapcsolt menüvel)
    Vagy akkor van skip ha beleléptetek vagy tekerek, akkor 1-1 ugrás van, de ez azt hiszem természetes.
    Drop viszont egyetlen egy sem volt semminél.

    Lehet hogy ott a tesztelési módszerrel van valami bibi?
    Igaz Droidmester írta hogy egy normális 912-nél is van hiba, tehát a teszt lehet hogy egy normális 912-vel készült, és azt is írta hogy tekeréskor vagy menük nézegetéskor skippel, de szerintem ez teljesen normális, nekem már igen régóta megy a film piszkálás nélkül és semmi.

    Megnéztem Youtube 4K60FPS-t is, kb mind hibátlan, ott is csak akkor skip-el néha ha bekapcsolom a feldolgozási információt, anélkül soha.
    Kivéve a linkelt "Pandora The World of Avatar Full Walkthrough Tour 2019 Animal Kingdom" videónál, de ez szerintem kicsit hibás lehet mert még a menüt sem bírom bekapcsolni, a távvezérlőre sem reagál a box. Ugyanez kb fent van jó minőségben ami normálisan működik és nem skip-el.

    Ennyit a "sz@r" TX9S-ről.

    Mivel teszteljek, valami linket adna valaki amivel a 4k lejátszás hibáit elő lehet hozni?

    Hamarosan nézem 905X-el és 905D-vel is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák