Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tomi5244

    őstag

    Szasztok!

    Próbálok/tam minél több infót összekszedni, de most már inkább kérdeznék :)

    Egy Synology NAS-on futo Plex szervert használok, jelenleg simán PC-ről belső hálón transzkódolás nélkül 720p és 1080p tartalommal. Projektoros eszközre állnék át hamarosan. 1080p lenne megint a max felbontás. Szintén belső hálózaton, utp-n.

    Ismerem a Kodit, használtam is, de nekem a plex jobban bejön, olvastam, hogy van Kodira Plex társítás is, úgyhogy valahogy azt is össze tudnám hozni biztos.

    A lényeg, hogy egyelőre egy régi 2.0 hangrendszerrel használnám csak. Az erősítőn sima RCA bemenet van, optika, hdmi nincs. Érhetnek meglepetések? Pl.: spdif/AV csati tekintetében?

    Itthoni vásárlás lenne a cél, akár használt piac is játszik, mert pár napon belül hadrendbe szeretném állítani, úgyhogy ebay és társait most hanyagolnám .

    Plexen/kodin kívül még valami hazai csatornákat támogató tv szolgáltatás is jó lenne, pl TVGO, vagy ITTOTT-TV. Játék, böngészés és egyéb extrák nem nagyon fontosak. Filmek menjenek frankón! :)

    S912 procis TX8 MAX kütyüt találtam hazai boltban, 25e-ért. Valahol ott húznám meg az összeghatárt.

    Még annyi, hogy találtam olyan hirdetést, ahol írják, hogy " hivatalos android fut rajta, így nézhető rajta az HBO GO, Telenor Mytv, TV GO.... " ezt így hirtelen nem értem, és nem tudom hova tenni :)

    Hirtelen ennyi :)
    Köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák