Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz blakey #27087 üzenetére

    Talán beleszólhatok, segíthetek.

    Blakey: Biztos.
    Szerk: közben látom megvan a kép is.

    -szabi-: Talán egy kis segítség: Mecool M8S Pro + al kapcsolatban ha feltétlenül androiddal akarják használni.
    Ezzel vannak saját tapasztalataim. Az első szériáknál volt eMMC hiba de elvileg ez a veszély már nem fenyeget azt ígérik a szállítók. A gyári rendszert ha a 321-es firm-el jön érdemes ( kell) frissíteni a 20170919 - 619-es hivatalosra, ha érdekel a dolog megkeresem a linket. Az új rendszerrel a lejátszó szerintem Android alatt jól teszi a dolgát és abszolút mentes a most sajnos sűrűn előforduló videó lejátszási problémáktól. Nincs kockásodás, és pixelesedés. Widevine Level 1, ez Netflixnél is jól jöhet. A rendszer gyors és stabil. A wifijéről túl sokat nem tudok mert aránylag kis helyen tesztelem, mérni semmit sem mértem, viszont stabilan működik és a YT videók lejátszása is simán megy wifivel. ( nagyobb térben messzebről nem próbáltam)
    Az új firmmel nincs értesítési sáv sem, gyakorlatilag teljesen használható állapotban van, kivéve:
    Előfordul ennél a típusnál hogy 6 db kéretlen app található rajta, majd megkeresem a nevüket. Én telepítés előtt szoktam kiszedni a rom-ból hogy ne is települjenek, utólag csak külső appal lehet eltávolítani mert rendszerfájlnak látszik némelyik.
    Na meg is kerestem ezek azok:
    BCenter
    BMgmt
    BService
    BUpdate
    MgmtSupport
    TCBBoot

    Eltávolításra javaslom ezt az appot, de óvatosan ezzel, semmit sem piszkálni amiről nem tudjuk micsoda :)

    Szóval szerintem nagyon nem lehet mellényúlni ezzel a Mecool M8S Pro Plusz-al főleg hogy van eu raktárban is aránylag jó áron. Biztos van jobb, de nem találtam igazán olyan hibát ami miatt kellemetlen lenne a hsználata.
    Ha LE is cél akkor ott nem megy a wifi, de a többi értelemszerűen igen, akkor valószínűleg a már régebben is ajánlott X96 lehet a befutó de arról nem tudok személyes tapasztalatot írni, de itt sokan igen.

    A másik kettő boxxal kapcsolatban nincs saját konkrét infóm még, nem értem el odáig.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák