Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Technoman

    őstag

    válasz azbest #15069 üzenetére

    azbest & Ejelhar

    köszi a választ. Viszont még nem írtam a dolog svédcsavarjáról (ezt már leírtam 1x valahova, de már elveszhetett a többi, 30K hozzászólások között)
    Szóval: Tudni kell, hogy én estére mindig áramtalanítani szoktam a boxot (kapcsolós elosztóim vannak) + reggel, munkába menet totál lakás áramtalanítás.
    Reggel, amikor néha (pld szabi alatt) az előző esti kikapcsolásból, hidegindítással bekapcsolom a boxot érdekes módon, minden rendben müxik, azaz a box bekapcsolja a TV-t, a megfelelő forrást kiválasztva (HDMI 1), s szépen 1080/24-ben müxik.
    Viszont ha esete hazajövök a "gyárból" már nem tudja uezt a dolgot megismételni. Minden bizonnyal itt számíthatnak az eltelt idő is (mivel reggel ugye mindenki siet a melóba, ezért én sem ülök le, hogy megnézzem a kis varázslótanonc egytől - nyolcig lévő kalandjait) Tehát itt már van cca 17- 20 óra szünet, míg az esetleges reggeli beüzemelés sokkal rövidebb (cca 7-8 óra szokott eltelni a kikapcsolás óta)
    Aztán lehet, hogy a fenti okfejtésem, kb. annyira tudományos mint Norbi heti fejtegetése a kémiáról :C , de nem tudom mással magyarázni.

    Ja, a történethez még hozzátartozik, hogy ugye nekem bár hivatalos, de "mókolt" készülékem van. Azaz a NAND-on nem Android fut, hanem a Venz saját LibreElec rendszere (!)
    Ami jelenséget leírtam azt SD-s LE-vel értettem, mert azt használom (jelenleg a 09-est), nem a NAND-on lévőt.

Új hozzászólás Aktív témák