Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Hoorus #32958 üzenetére

    Tesztek szerint nem feltétlenül.
    Kívülre raktad a kártyákat? :F

    darky@: Nem a 2GB-os HD Pack-re gondolsz? Az biztos, hogy az Obilivont is meg lehet úgy buherálni, hogy kifektessen egy mai, erős VGA-t is.

    proci985: A mostani "számológépen" vettem észre, hogy némelyik játék egészen pofás gagyi grafikai beállításokkal is. FC3, Tomb Raider egészen jól néz ki, ráadásul nem is kell mindent teljesen lebutítanom. Azért szívesen visszaszoknék a magas grafikai minőségre, mert nagyon hiányzik az 560 után, az minden szempontból pöpec kari volt, csak hát nV-val cseszhetem a DX11.2-t.

    HSM: Nálam anno CF-rel sok mindent kellett állítgatni. Könnyen lehet, hogy a driverbe beépített "optimlaizálás" (csalás) okozza a gondot 2 kártyánál. Nálam anno a felülvezérlés pl. gyakran segített, nem csupán a magasabb minőség, így a jobb CPU kihasználtság, magasabb CF hatásfok szempontjából, hanem az itt-ott fellépő laggoláson is segített. Olykor. Olykor meg szart sem ért az egész.

    7950 lesz, de sok tesztet láttam +95-100% körüli eredménnyel. Sőtt, még 100 felettit is, de az nyilván valamilyen driver trükk miatt volt.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák