Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vunter87

    csendes tag

    Sziasztok. Nos en kb 1 honap elteltevel vissza kaptam a Sapphire HD 7850 2gb oc kartyam amit vissza vittem gariztatni, Penteken hoztam haza, amikor betettem ra kb egy ora serious sam 3 utan volt 1 blackscreen azota viszont egy game alatt sem jott elo a hiba.

    Ellenben ami nem tetszik 1. hogy volt egy blackscreen es nemtudom hogy a tovabbiakban is lesz e vagy csak valami mas volt, 2. nekem 2DVI csatis modellem volt, ezzel szemben ezen 1dvi van, 3. 90%ig biztos vagyok benne hogy javitott kartya mivel itt ott porreszecskek lathatoak voltak rajta :/ 4. szerintem ez a kartya matrica alapjan legalabbis sima HD 7850 gb mert ha jol emlekszem az OC-n felvolt tuntetve a hatlapon a matrican az OC jelzo is, az orajel azonos az elozo kartyaeval egyebkent szoval gyanitom sima-ra rahuztak egy OC biost es 5. a zacsiba amibe vissza kaptam, egy joval regebbi driver van feltuntetve amit a sapphire mondta hogy ezt toltsem le es hasznaljam mert garantalt a mukodese (12.4)

    Szoval reszemrol eddig elege negativ a sapphire hozza allasa a dologhoz, mostmar a kerdes csak az hogy esetleg ellehet e igy adni ezt a kartyat valamerre, es ha igen mennyiert :F

    ja es meg szerkesztes ahogy nezegettem az is feltunt hogy ahol a hutorajta van a GPU-n mellete egy jo adag paszta kivan kb folyva.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák