- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland06
aktív tag
válasz Tomko78 #11651 üzenetére
Ezt nem értem! Ugyan azt állítottam én is 20x200 + még a fesz. vettem fel 1.4-re!!!
Nekem nem bírja! Szétesik a kép és kék halál! (ha tesztelem intel burn-al is meg most kipróbáltam játéknál is!)
Pedig nagyon jó lenne huzni!
Mi lehet a gond? (szerintem nincs gond a hűtéssel sem meg a többi configommal sem)
Milyen konfigod van? -
Roland06
aktív tag
-
Cadal
őstag
válasz Tomko78 #11708 üzenetére
Bírom az ilyen "Na figyelj" kezdetű hozzászólásokat.
"csak az nem szédités ennyi mert ez szédités hogy 4 ghz alapfeszen megy stabilan"
Ezt meg nem nagyon értem. Valójában annyi csak a gondom, hogy a 4,2Ghz-es eredménynél nem írtad oda, hogy stabil-e vagy csak a windows betöltést bírta a proci és ez a hozzá nem értőket félrevezetheti. -
Szabikaa20
őstag
válasz Tomko78 #11718 üzenetére
Nagyon sokat csinal az alaplap!!!En ezzel tisztaban is voltam,dehat ennyi volt a keret ebbol kellett gazdalkodnom!Nalam NForce 630a a chipkeszlet... A regi lapomnal NForce 430-as volt!Ugyan az a SZ*R mindketto!!!!Soha többet nem kene!Nagyon nem stabil a cucc!Mar nagyon banom hogy nem a picivel dragabbik Gibabyte-ot vettem meg.
Meg a CPU nal is biztos fugg hogy mikori kiadas vagy valami...hiaba ugyan az,de lehet kesobb adtak ki es mar valami ujabb benne.Kitudja!
[ Szerkesztve ]
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
Ger_man
senior tag
válasz Tomko78 #11725 üzenetére
Én ezért használok AMD OverDrive-ot a tuninghoz, nekem is kikapcsol a C'n'Q, BIOSbeli szorzóemelésnél, de AODnál nem
Ebben emelek volt-ot is, és szorzót is, és eddig semmi hiba, csak arra kell figyelni hogy a régebbi verzió (3.1) jó a 790es chipsetemhez, mert a legújabb AOD inkább az újakhoz lehet jó, mert nekem soha nem mentette el a beállításokat... -
stratova
veterán
válasz Tomko78 #11791 üzenetére
Nekem annyi jött le a két kódból, hogy a HDX955WFK4DGM OEM a HDZ955FBGMBOX dobozos verzió állítólag ez az OEM szorzózáras és 95 W-os.
A 945 szorzózáras 95W és 3.0 GHz nem olyan kényelmes tuningolni, de ha eleve a fogyasztás miatt 95W a plafon, akkor nem is lenne érdemes keresgélni a végét. Esetleg megpróbálhatod alulfeszelni és úgy 955 órajelre húzni vagy addig ahol még nem lépi át a 95W-os határt.
HDX955WFK4DGM kétlem, hogy nálunk kiskereskedelmi forgalomban kapható, külföldön is több helyen felmerült ez a kérdés szintén az alap korlátai miatt.
Boogie33: akkor veszel egy 945-öt. Azt azért megnézheted "tuning" címen, hogy mi az a minimális fesz. amin stabilan hozza a procid a gyári órajelét, legalább nem fűt annyira.[ Szerkesztve ]
-
Gyufaaa
veterán
válasz Tomko78 #11867 üzenetére
Én is már sok féle megoldáson ábrándoztam, de a víz mellett azért nem tettem le egyszer sem a voksomat, mert nem tudnám cipelni egyáltalán a gépet, vagy csak nagyon körülményesen. De ha netán megvalósítod az elképzelésedet, akkor képeket feltétlen linkelj lágyszi. Szeretem az extrém dolgokat!
-
Neck
veterán
-
Gerisz
addikt
válasz Tomko78 #11914 üzenetére
Azt hol írja, hogy megy?
Most ugyan így volt unokaöcsém. Vettem neki egy gépet Athlon II X2 procival karácsonyra, Asrock lapban van és annál semmilyen energiagazdálkodás sem volt bekapcsolva alapból.
Raktam össze egy másikat is ismerősnek és annál sem. Minden ment csutkán mintha felszállna az egész.Az a hűtő pedig alapon elég neki az tuti.
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz Tomko78 #11914 üzenetére
Tuti,hogy a BIOS-ban van valami geb@sz! Ha minden faxa csak a Proci ventillátor pörög ezerrel akkor ott beállítás szerintem!De amúgy a gyári freezer egy rakat sz@r! Alapon még elviselhető de terhelés alatt már felszáll!
(#11918) Tomko78
A kupakhő tutkó hogy rosszul mér ha csak nem az északi sarkon laksz!
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz Tomko78 #12000 üzenetére
Nézd meg IBT-vel, én most próbáltam ki és prime-hoz képest 4-5 fokkal feljebb ment
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Prison85
senior tag
válasz Tomko78 #12030 üzenetére
Az előző gépemnél sok problémát okoztak a vezetékek. A kábelek szépen beleszóltak a szélcsatornába, bár csak egy 9 és egy 8 centis venti szállította a levegőt a TX3-ra. Athlon X2 4600+ 40 fok felett járt idle-ben Egy jóféle kábelcsatornás ház számít még néhány celsiust, ráadásul a Sharkoon szerintem élen jár árban ebben a kategóriában.
darál0w: köszi! Egy b55 alapórajelen az X2 555 órajelén jár unlockolva is?
BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF4☑BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)
-
ilovedigweed
senior tag
válasz Tomko78 #12030 üzenetére
Nekem is ilyen a házam, csak nincs benne elől ventilátor még egyenlőre. Mekkorát tettél bele illetve mekkorát illik előre tenni? 12cm? Ja ha oldalra tennék én is ventilátort akkor annak befele vagy kifele kellene fújni a levegőt?
[ Szerkesztve ]
-LG 27GN850 -INTEL Core i5-12400 -GIGABYTE B660 GAMING X -Kingston Fury 32GB Renegade RGB CL16 3600MHz -SAMSUNG 500GB 980 M.2 -FSP Hydro M Pro 700W -GIGABYTE RTX 3070 Ti GAMING OC -NZXT H510 Flow -Nzxt Kraken X63 rgb -Razer Naga Trinity -Razer Tartarus V2 -HyperX Alloy FPS Pro -HyperX Cloud Core
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest