Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dany007

    veterán

    válasz frescho #11564 üzenetére

    Hoppá! Ezt a cikket már korábban átfutottam! Szép kis teszt lett!
    Asszem értem mire célzol. Bár nem vagyok benne biztos, hogy most teljesen vágom a micro lag jelentését.

    Egyszer régen TDU-ban tapasztaltam egy olyat, hogy miközben száguldoztam az autópályán az útmenti lámpaoszlopokra fókuszálva olyat tapasztaltam mintha szaggatva közeledtek volna felém. Nem volt erőteljes de zavaró volt. Úgy tudnám érzékeltetni hogy jön felém egy sebességgel, majd megakad belassul aztán újra normálisan jön aztán megint belassul. Mintha valami "zötykölődés" lenne. Közben meg a fraps szerint megvolt a stabil 45-50 fps. És maga a játék nem akadt, nem az a tipikus low fps akadás volt, hanem ez a fura szaggatózás. Ez akkor a micro lag vagy teljesen más?

    No mindegy, igazából fogyasztás / teljesítmény miatt vettem Trinity-t. Az csak plusz extra hogy ugyanazokkal a játékokkal is tudok játszani vele, mint ezelőtt a 8800gts- sel is tudtam. Mégis ~ 80-100 wattal kevesebbet fogyaszt a rendszer alapjáraton...
    Csak gondoltam kipróbálnék 1-2 újabb játékot is már. Mert pl már a GTA4-en elhasal... Jó, viszi 25-35 fps-sel de eléggé butítva... Aztán mondom hátha nem kell külön gépet összerakni neki, hátha elég csak egy komolyabb VGA. Hogy talán még a jövendő GTA 5 is elszaladjon valahogy dVGA-val... : )
    De akkor ez téglatest alakú lekvárral töltött sütemény a részemről...

Új hozzászólás Aktív témák