Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fattyu

    veterán

    válasz JJános #36187 üzenetére

    most kezdenek el majd kételkedni a fórumlakok hogy ki lopta el az accountomat.

    ez itt az én makró témáju képeim gyűjteménye.

    Ennek csak egy igen kicsi töredéke látott napvilágot, azokat mutattam meg akár itt ebben a topikban akár máshol ahol az éreztem elkaptam valamit. pillanatot szemkontaktot, technikailag valamit.

    A jelentős része azért van egyáltalán elmentve és feldolgozva hogy
    1 utómunkát képfeldolgozást gyakorol az ember
    2 saját látását látásmódját fejleszti
    3 x idő mulva visszanézel és látod az utat amit bejártál ( ebben az albumban is látszik ahogy fentről mész lefelé hogy azért elég kemény javulás van minőségben de még mindig lófasz )
    Nekem is megmondták annó kőkeményen hogy ebben meg ebben a képben semmi sincs. ezt meg ezt elszabtad keményen és értékelhetetlen az ilyen meg olyan hibáktól.

    aztán amikor lett nagy pofám mert elkezdtem látni ( fotózni még ugyanúgy nem tudtam ahogy azóta és sose fogok tudni ) na onnantól kaptam csak meg igazán mert vérszagra gyűl az éji vad :)

    Aki képeket mutogat az viseljen kritikát vagy ne mutogasson.

    Hozzá kell tennem hogy ennyire konstruktív türelmes magyarázatot még nem nagyon kapott senki arra hogy miért nem jó amit csinál.

    Nézz vissza 300 hszt mindössze nézd meg a képeket és utána nézd meg a tieid.

    A tényszerűséghez tartozik hogy sokan már kinőtték a kezdőséget de van itt egy banda aki össze van szokva és a haladóba meg főleg tényleg profik/ebből élők vannak.

    DE akkor is elvárt a topikban egy szinvonal, egy önmagaddal szembeni kritikus szemlélet és hogy ne a gomb megnyomása és a feltöltődés megvárása legyen közelstávol a legnagyobb ( egyetlen ) erőfeszítés ami történt.

    uff

    a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek

Új hozzászólás Aktív témák