Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • velizare

    nagyúr

    válasz bambano #9233 üzenetére

    afaik nem tiltja törvény, hogy én tőled fényképet kérjek az önéletrajzodban. nekem spec ahhoz kell, hogy tudjam mihez kötni a cévében leírtakat és az interjún elhangzottakat.
    hogy milyen fényképet küldök, arról azért már eltér a véleményünk. kisgyerekes családapaként rólam azért többnyire ad-hoc képek készülnek, és mindig a családdal. ilyet nem küldhetek, pedig nagyon tetszenek, és csak ilyenek vannak rólam.
    ha tetszik, ha nem fodrászhoz megyek (értsd: asszony végigmegy rajtam a nullásgéppel), megborotválkozok (ugyan divat a szakáll és a borosta, de ez ugye nem feltétlenül szimpatikus mindenkinek. mármint a szakáll/borosta úgy általában, és kifejezetten az én szakállam/borostám. hogy messzire ne menjek, asszony sem szereti.), felveszek egy inget (ami nem kicsi) és egy zakót, és keresünk valamilyen világos hátteret (ilyen spec nincs a mi lakásunkban). semleges/enyhén mosolygó arckifejezés, semleges testtartás, portrékép szemből. ha ezt így időben összeszámolod, már nem feltétlenül fér bele a könnyen elkészülős kategóriába, pláne fodrásszal, és annak ellenére, hogy igazából nem csináltam semmi különöset, ha most kellene nekiállnom, az nem 5 perc lenne. mellé jön még, hogy kb 2-3 évente újat készítek.

    @Cathfaern: ha ilyet írsz bele, én eleve be sem hívlak. kizáró ok az interjúzás alatt felmerült bármilyen szintű toxicitás.

    Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

Új hozzászólás Aktív témák