Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • djgeg

    őstag

    Na gyerekek, helyzetjelentés. Helyesek voltak a találgatások. Graphisoft!! :K
    Megvolt az első kör(vagyis nulladik). Fejvadásszal találkoztam. Fiatal szimpatikus csaj. Normális nem íróasztal mögötti kihallgatós hanem lazább foteles kicsit kötetlen beszélgetés.
    Megtudtam szinte mindent amit lehetett a melóról, (amit egy fejvadásznak infót adnak) és még pár belsőbb infót amit már nem írok le.
    Szimpatikus volt az egész és láthatóan szimpatikus voltam én is. 1-1.5 órát elbeszélgettünk. Angolul is. Szerintem minden flottul ment. Bérezés is szóba került és a szemét se rebbentette amikor bemondtam 800e-1m közötti bruttót. Természetesen megemlítettem, hogy sokban függ ez attól, milyen béren kívüli cumók vannak és, hogy mennyire támogatja a cég akár a fizetős certik egyéb megszerzését. Erre az volt a válasz, hogy erre nagyon panasz nem lehet. Jó a támogatási csomag. Többek között céges teló és kocsi!
    7 embert kell irányítani és szakmailag is támogatni. Fiatalabb embert keresnek aki szakmailag releváns és ha kell maga is oda lép és a junorabb csapatot szakmailag is tudja tanítani/ támogatni. Feladatok és felelősség az infrastruktúra üzemeltetés / fejlesztés stb. Rendszerbezetések és Implementálási feladatok támogatása tervezése. Helpdesk és egyéb feladatok. gyakorlatilag az IT vezető alatt egy szinttel, fejlesztői és stb vezetők mellet. (Ala infrastruktúra vezető.)

    Nagyon jó volt és nagyon jó lenne. Álom meló most nekem egy jó cég ahol még érdekelne is amit csinálnék. Most is kihajtják a belemet, csak nem anyira fizetik meg és ami legfontosabb nem is becsülik meg.... Kicsit rám szabták a dolgot úgy érzem.
    Egy nagy gond van. Szerintem túl fiatal vagyok. Tapasztalatom szerintem megvan és jó is lennék a pozira, de ha egy 7 fős csoport vezetésére raknak engem 26 évesen akkor lehet a csoport nem örülne neki. Ha diplomás junorokat néznénk akkor az már lehet annyi idős vagy idősebb mint én. Szerintem itt fog elhasalni a story.

    Summa summárum jó volt az első kör... Ha minden összejön akkor talán 30-60 nap múlva akár ott is dolgozhatnék.
    Ujjakat keresztbe! :U

    Meglátjuk.

    [ Szerkesztve ]

    "640 kByte memória mindenre elegendő"

Új hozzászólás Aktív témák