Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #35193216

    törölt tag

    válasz KergeK@csa #5791 üzenetére

    Mondjuk az a vicces, hogy én például saját hibából csúsztam, és utólag nézve sokkal többet nyertem vele, mint veszítettem.

    Ettől függetlenül, szerintem a mindenki saját sorsának kovácsa, és a szerencsén múlik minden között valahol félúton van a realitás. Ezért nem szeretem, amikor vannak, akik egyoldalúan mutatják be az egyik vagy a másik álláspontot. A legnagyobb problémának én azt érzem, hogy a döntéseink többségét információ hiányban hozzuk meg, és ez alatt nem azt értem, ha valaki kimondottan nem hajlandó informálódni, hanem úgy, hogy ha mindent megteszel, hogy megszerezd a szükséges információt, sokszor még az is kevés. Ez álláskeresés témában, ha már ez a topik, halmozottan igaz.

    Ha már itt tartunk, kíváncsi lennék, mások hogyan kezelik azt a problémát, hogy ha mondjuk állást keresel, és több helyen folyamatban van a jelentkezésed, tudod, hogy van ahol még 1 hónap az folyamat, miközben az első helyre már fel is vennének, és jó is a cég, de a még bizonytalanok között van ami még jobb, vagy legalábbis jobbnak tűnik? (Saját magam kerültem ebbe a helyzetbe nemrég, már nem aktuális, de kíváncsi vagyok, mások mit gondolnak róla.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák