Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kleroo

    veterán

    válasz Jhonny06 #10777 üzenetére

    Alapvetően egyetértek azzal h 300k tök oké egy kezdőnek. Sőt, 2x0 is. Csak ASAP tovább kell lépni, sztem erre figyeljünk!figyeljenek a kezdők.

    A lehető leggyorsabban feljebb kell lépkedni, amíg a fejlesztés, IT ilyen jól jövedelmező szakmai ág.
    Mert ha hátrébb lépsz kettőt, egy alapabb nem luxus élethez a duplája sem elégséges.

    Tehát van egy szép házad, egy szeretett jó autód, van 1-2 drága hobbyd, gyermekeidet is tudod szépen "etetni", és nyaralni is elmentek. És ehez milyen fizu kell? Hát én azt mondom, hogy még az aglegényes verzióhoz is amikor a házhiteled/albid fizeted, de akarsz egy kocist, és van egy költségesebb hobbyd, akkor azért a 600-700 nettó kell.

    Szóval jókat írsz, de fordítva kéne ülni a lovon. X igényem van? akkor meg kell tennem mindent h X-nyi pénzem legyen. És nem X-100 as fizuhoz igazítani az igényeket.

    Az nem élet amikor 30éves korodra eléred azt, hogy a gozsduban, kávézókban nem probléma fizetni, vannak bútoraid, járkálsz mindenhova, cserélgeted a mobilokat de úgy igazából semmid sincs.
    Az ellenpólustól is hányni tudok amikor 23éves Jocóka benyögi hogy 600alatt ő nem fog xls-be írogatni rendeléseket(első mhelyként). De a reális 300as kezdésről rakétaként ki kell ugrani. Én 2015ben kezdtem 250el. nagyon örültem neki. Aztán hamar rájöttem h igazából sok pénz ha egy moil árához hasonlítom, mert wow tud venni az ember pikpak menő dolgokat, csak amikor jön pár "felnőttes" élethez járó költség ami mamahotelben, vagy 1szobás koliszerű közös élésben nem jön elő, akkor jön a kopp. Fura a mai m.erő piac, hogy mi mennyit ér. Énis most nemrég váltottam mert a multi HR politikája ellehetelenített, jobhop kellett. És hasonló pozira a magas fizuigényemre 1 cég azt mondta h no way, egy másik simán elfogadta, a harmadik pedig ráígért magától még +35%-ot amikor felhívtam 4. kör előtt őket h köszi mást választottam(egészen addig azért kicsit morogtak a bérigényemre) És ez a +35%-os bér már inkább egy seniornak kijáró summa lett volna, de mégis velem is "szembejött" pedig nem is akartam alkudozni. Szóval 2019ben MUSZÁJ jobhopolni, és szemtelennek lenni, így talán ebben a multis rabszolgás világban is haza lehet tolni annyi pénzt, hogy bőséggel élj.

    [ Szerkesztve ]

    Hodor. Hodor? Hodooor!

Új hozzászólás Aktív témák