Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LámaZ

    addikt

    válasz Mainbasement #1445 üzenetére

    Lakhelyedet állítsd be, legyen Google fiókod, és a legfrissebb ROM az eszközön.

    Más:
    Megjött a külső GPS-vevőm (44 dolcsiba került, de utána tudtam meg, hogy van olcsóbban is ez ebay-en), és mindjárt nekiálltam a mókolásnak.

    1. Először nem ment, mert a 1030-as feiyuban a GPS le van tiltva, és megint előjött a build.prop szerkesztés problémája. A Jota+-al lehet szerkeszteni, de nem menti el. Ekkor letöltöttem a "build.prop Editor" appot, amellyel szintén lehet szerkeszteni, de utána semmi. Rájöttem, hogy újra kell indítani a gépet, és utána lépnek hatályba a módosítások.

    2. A build.prop-ban benne volt a GPS=true, de ez nem volt elég. Most a Beállításoknál engedélyeztem a GPS-műholdakat, engedélyeztem a Bluetoot-ot is, párosítottam a készülékem (0000-s kód kell neki), de még mindig nem működött a műholdak vétele. A megvásárolt GPS Test Plus app sz-rt sem ért. (Most is azt jelzi, hogy GPS: ON, de egyetlen műholdat sem érzékel a buta). Végül a slatedroid-os srácok javaslatára letöltöttem a "Bluetooth GPS" appot a Googoo Android-tól, és láss csodát, minden megy, mint a karikacsapás. énMegyek!!!!

    Legyen minden jó!

Új hozzászólás Aktív témák