Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FeRRaR1

    őstag

    válasz yodamester10 #5750 üzenetére

    Egy szóval: szerettem. Én is, asszony is, kombi, remekül pakolható, lehajtott hátsó ülésekkel hoztam el 4db három ajtós ruhás szekrényt az ikeából, mellette pár kis asztallal, mind lapra szerelve, de akkor is...

    Nekem 2.4i volt, ugyan az a blokk mint előtte a V70 T5, csak turbó nélkül, így 260 helyett 170 lóval, de bőven elegendő hozzá, nagyon jól ment így is. Azért vettem szívó benzinest, mert főleg rövid városi utak voltak tervben.

    Sokáig kerestem, mire ilyen állapotú, jó felszereltségű automata szívó benzinest találtam, kevés mérfölddel és napfény tetővel, elöl hátul park radarral (asszony...) Volt bent Navi, Premium audio, ülés fűtés, 6-os CD tár, Xenon, eső érzékelő, full bőr, telefon, stb...

    Úgy vettem, és úgy szervizeltem, hogy nagyon sokáig velünk marad, de nem úgy alakultak a dolgok, ha nem jobban. Egy pici helyett ikrek lettek, és így már szűkös volt, értsd beraktuk az iker babakocsit, és pontosan kitöltötte az egész helyet széltében, hosszában, rolót is ki kellett venni hozzá, felette volt 20 centi hely kb. Csak és kizárólag ez miatt adtuk el.

    Most voltunk hosszú hétvégézni a tengerparton, XC90-be élére a babakocsi, mellette egy nagy műanyag láda baba cuccokkal, két összehajtható baba ágy, nekünk egy nagy méretű gurulós 32 kilós bőrönd, meg 3-4 hengeresre tömött szatyor, és még így is maradt hely benne, kb 60%os volt a hely kihasználtság, felfelé még bőven pakolhattunk volna, a babakocsit leszámítva a középső üléssor teteje alatt maradt minden cucc.

    Ezt leszámítva abszolút élhető kocsi, nagyon jó használni a mindennapokban, és kényelmes, biztonságos. Sokkal jobb mint egy hasonló évjáratú Golf kombi pl.

Új hozzászólás Aktív témák