Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz #40935168 #20496 üzenetére

    Persze, én értem, bár hogy mi lesz a default ajánlás, az egy másik kérdés, tény, hogy egyes fícsőreivel jobb, mint az ext4, főleg backupként. Gondolva itt a transzparens tömörítésről, vagy arról, hogy 1 adatot csak 1 helyen tárol, vagy csak a különbségek kiírása...stb. Bár éppen ez utóbbi fícsörje egy szép nagy drawback is, rendesen tud kattogni a winyó a töredezettségtől, ha erről programok / OS fut.
    Másfelől, mivel épp Debian alól használod, ami nem arról híres, hogy a latest kernel fut rajta, így nem is gondolnám, hogy a latest BTRFS driver mellett fogsz dolgozni, így azért több buggal szembesülhetsz, persze backportból keresgélhetsz frissebb kerneleket.

    Azt, hogy mennyire hájp az instabilitása, azt nem tudom felmérni, saját tapasztalataim igazából egy szobával arrébbról szereztem, neki volt, hogy napokig várnia kellett a fixelő toolokra a fejlesztőtől, mert összeomlott a fájlrendszer. Azért szép volt látni, hogy winre kényszerült egy hétre a hülye bétafájlrendszer-mániája miatt. :D

    De, azt nem tudom neked megmondani, hogy mitől seekel be az ext4. Lehet az is valami kernel bug, de nem hinném, hogy ezt senki ne vette volna észre... ilyen problémába még nem ütköztem.

    [ Szerkesztve ]

    Tegnap még működött...

Új hozzászólás Aktív témák