Veletech 2012: Mobilok, kütyük, hardverek expója

2010-ben egy meglehetősen családias hangulatú rendezvénnyel indította el társoldalunk, a Mobilaréna Mobile Meeting nevű rendezvényüket, amelyet tavaly már komolyabb környezetben, több kiállítóval és jóval több látogatóval ismételtek meg. Idén több szempontból is feljebb lép az esemény, nem kevéssé azzal, hogy a PROHARDVER! is betársul, ezért új nevet is kapott a kiállítás. Az a körülbelül 1000 ember, aki 2011-ben ott volt, nagyjából sejheti, mire számíthat idén, de igyekszünk majd azt is túlszárnyalni.

A rendezvény mostantól Veletech néven kerül megrendezésre. A mobilos vonalat kibővítjük, mert azt látjuk, hogy egyre kisebb az eltérés az okostelefonok, a számítógépek, a navigációs berendezések és a szórakoztatóelektronikai eszközök között, rengeteg az átfedés, ebből adódóan számos cég több területen is jelen van, mi pedig szeretnénk egy olyan eseményt tető alá hozni, ahol minden gyártó bemutathatja a saját elképzeléseit, illetve rendszerét.

A Veletech 2012. április 14-én, szombaton kerül megrendezésre. A kapukat délelőtt 10 órakor nyitjuk, és előreláthatólag este 7 körül zárjuk. A köztes időben rengeteg programmal, előadással, nyereményjátékkal készülünk, hogy a kiállítás megtekintése mellett is élvezetesen teljék az idő. A helyszín idén az Óbudai Egyetem Neumann János karának új épülete, amely a III. kerületben, a Bécsi út 96. szám alatt található. Az odajutásról, a parkolásról további információkat itt talál az érdeklődő. A rendezvényre belépési díj ellenében lehet bejutni, amelynek összege 500 Ft. 14 éven aluliaknak, 65 éven felülieknek és nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezőknek ingyenes a belépés. Utóbbi korosztályokba tartozókat ezúton is kérjük, hogy a hátsó bejáratot használják, mert a Bécsi útról nyíló főkapunál a jegyvásárlással bejutókat szeretnénk zökkenőmentesen kiszolgálni.

A kiállítók listája – ahogyan az ilyen rendezvényeknél lenni szokott – még nem 100%-osan végleges, hiszen még két hét hátravan, de 90%-ban összeállt. Idén a következő cégek biztosan képviselik magukat a rendezvényen (ábécésorrendben):

A Veletech 2012-n kialakításra kerül egy játéksarok (stílszerűen Játékaréna lesz a neve), amelyet a Gameloft és az LG szponzorál - a legügyesebbek androidos Gameloft játékokkal gazdagodnak. A táblagépes játékosok egy Tegra Zone nevű részt is meglátogathatnak, amelyet az ASUS és az NVIDIA támogat. Az udvaron a Speedshop szervez helikopterversenyt, a RIM öt darab BlackBerry telefont fog kisorsolni, a dr.Card pedig egy iPod Shuffle-t. Lesz moddingkiállítás, itt azt a Cooler Master számítógépházat lehet majd megnyerni, melyet a kiállító modderek a helyszínen készítenek el, továbbá lesz tuning is élőben az MSI támogatásával.

 

Szakmai programokban sem lesz hiány, hogy mikor és milyen előadásokat tartanak a cégek, az szintén a rendezvény oldalán nézhető meg. Fontos tudni, hogy idén külön programmal készülünk az idősebb látogatók számára, hiszen 2012 a generációk közötti szolidaritás éve az EU-ban, ezért olyan előadássorozatot kínálunk, amely közelebb hozhatja az idősebb korosztályt az informatika és a mobilkommunikáció rohamosan fejlődő világához. Ezekre az előadásokra természetesen a fiatalok is beülhetnek.

A helyszínen működni fog az egyetemi büfé, de korlátozott mennyiségű pogácsával idén is készülünk. Természetesen gondoskodunk az orvosi személyzetről, a biztonságról, a legalább 800 látogatót egyidejűleg kiszolgáló Wi-Fi hálózatról, a friss ivóvízről. Reméljük, hogy az idei Mobile Meeting Veletech is ugyanolyan jól fog sikerülni, mint a korábbi kettő, várunk mindenkit nagy szeretettel. Hamarosan (napokon belül) elérhető lesz az androidos alkalmazás, illetve egy részletes térkép is.

Április 14-én tehát találkozunk Veletech!

Azóta történt

Hirdetés