Ütős nyomtatóval bővül a HP Officejet portfólió

A HP bemutatta legújabb, fax móddal is rendelkező, szkennelésre is alkalmas többfunkciós nyomtatóját, mely két változatban kerül a boltokba, Officejet 4500 jelzéssel. A termék a kisvállalkozások és az otthoni irodák kedvelt kiegészítője lesz, hiszen képes jó minőségű színes nyomtatásra, valamint vezetékes vagy opcionálisan beépíthető vezeték nélkül hálózati kommunikációt ígér.


[+]

A lakkfekete HP Officejet 4500 multifunkciós készülék használatával percenként akár 28 fekete vagy 22 színes oldal nyomtatása és másolása lehetséges, továbbá többoldalas dokumentumok faxolását, beolvasását és másolását is rá lehet bízni a síkágyas szkenner 20 darabos automatikus lapadagolójának használatával. A fax funkció 100 oldalas memóriával rendelkezik. A HP PCL 3 GUI, PJL és PML parancsnyelvet támogató készülék havonta 3000 oldalig terhelhető, emellett 100 lapos adagolótálcával és 20 lapos kimeneti papírtartóval rendelkezik.

A berendezés támogatja a Microsoft Windows és a Mac OS X Snow Leopard operációs rendszereket, és a HP 901-es fekete, illetve a háromszínű Officejet, valamint a HP 901XL fekete Officejet tintájával kompatibilis. Az USB porttal is felszerelt HP Officejet 4500 All-in-One és Wireless All-in-One tavasszal kerül a magyarországi üzletekbe, az ajánlott fogyasztói áruk 24 990, illetve 37 990 forint lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés