Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) TheVeryGuest

TheVeryGuest
(senior tag)

"...felforgatja az állóvizet"
Képzavar. Az állóvizet és a szart felkavarni szokás. Felforgatni a világot kell.

“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry

(#2) Terminus_

Terminus_
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

"A 700 grammos termék működéséhez nincs szükség akkumulátorra vagy AC-adapterre, mivel az energiatakarékos HP Instant-on beolvasási technológiára épül, ami beolvassa és tetszőleges formátumban elmenti a különféle méretű és vastagságú kétoldalas anyagokat."

A laptopom is épülhetne HP Instant-on beolvasási technológiára, akkor se akksi, se AC-adapter nem kellene hozzá. :) Sőt, még a vastagabb, kétoldalas fájlokat is elmenthetné a winchesteremre, ha nem kell tölteni. ;)

[ Szerkesztve ]

Nem notebook, ThinkPad. :)

(#3) Male válasza Terminus_ (#2) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezt nekem sem sikerült értelmezni... tehát ha tetszőleges formátumba el tudja menteni, akkor nem kell hozzá akksi ;]

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#4) Eddie141

Eddie141
(senior tag)
LOGOUT blog

nem tűnik túl egyedi ötletnek :) emlékeim szerint már mások is próbálkoztak ilyenekkel :)

Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23

(#5) Tyren válasza Male (#3) üzenetére

Tyren
(fanatikus tag)

Most komolyan: ha nem kell neki akksi sem és adapter sem akkor mivel működik? Kurblis?

''A barátaid megtanítanak arra, amit tudni szeretnél, az ellenségeid pedig arra, amit tudnod kell.''

(#6) akosf válasza Tyren (#5) üzenetére

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

USB portról nyeri az energiát. Hasonlóan mint a pendrive-ok, egerek, stb.
Ez max. 5Wattos fogyasztást jelent.

szerk.: Kb. az USB megjelenése óta vannak ilyen energiatakarékos lapolvasók.

[ Szerkesztve ]

(#7) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

plug and print....

mióta akarok ilyet. néha már az embernek a töke televan a 36 féle nyomtató kétszerannyi OS-re való driverhalászgatásától.

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#8) benedekco válasza Mr.Csizmás (#7) üzenetére

benedekco
(HARDVERAPRÓD)

biztos sokba kerülne 128mega ram-ot rakni a nyomtatóba amin rajta van egy lin és egy win drv azt csókolom még driver cd se kéne...

Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.

(#9) blueMerle

blueMerle
(PH! kedvence)

Amióta az eszemet tudom HP-t /volt lenovo is, igaz/ vásároltam notebookból és nyomtatóból céges használatra. Míg a notikkal soha semmi komoly gond nem volt ill. nincs, addig minden egyes nyomtató "egyedi hibás" volt a szerviz szerint. Ez számszerint 7 darab 4 év alatt, és nem 20eFt-os tescóban kapható shitkupacokról van szó. Hol a lapbehúzó adta meg magát, hol az adf, volt hogy a nyomtatóchip hülyült meg, időnként nem fogadta el a gyári tonert,...mikor mi. Meguntam, vettem egy más márkát -nevet szándékosan nem írok- és érdekes módon az 2 éve hibamentesen tökéletesen üzemel :) Baromi érdekes.

Úgyhogy nálam a HP bevethetne akármit, magasról.... :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.