"...felforgatja az állóvizet"
Képzavar. Az állóvizet és a szart felkavarni szokás. Felforgatni a világot kell.
“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry

"...felforgatja az állóvizet"
Képzavar. Az állóvizet és a szart felkavarni szokás. Felforgatni a világot kell.
“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry
"A 700 grammos termék működéséhez nincs szükség akkumulátorra vagy AC-adapterre, mivel az energiatakarékos HP Instant-on beolvasási technológiára épül, ami beolvassa és tetszőleges formátumban elmenti a különféle méretű és vastagságú kétoldalas anyagokat."
A laptopom is épülhetne HP Instant-on beolvasási technológiára, akkor se akksi, se AC-adapter nem kellene hozzá.
Sőt, még a vastagabb, kétoldalas fájlokat is elmenthetné a winchesteremre, ha nem kell tölteni. 
[ Szerkesztve ]
Nem notebook, ThinkPad. :)
Ezt nekem sem sikerült értelmezni... tehát ha tetszőleges formátumba el tudja menteni, akkor nem kell hozzá akksi ![;]](/dl/s/v1.gif)
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
nem tűnik túl egyedi ötletnek
emlékeim szerint már mások is próbálkoztak ilyenekkel 
Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23

Most komolyan: ha nem kell neki akksi sem és adapter sem akkor mivel működik? Kurblis?
''A barátaid megtanítanak arra, amit tudni szeretnél, az ellenségeid pedig arra, amit tudnod kell.''
USB portról nyeri az energiát. Hasonlóan mint a pendrive-ok, egerek, stb.
Ez max. 5Wattos fogyasztást jelent.
szerk.: Kb. az USB megjelenése óta vannak ilyen energiatakarékos lapolvasók.
[ Szerkesztve ]
(#7) Mr.Csizmás
plug and print....
mióta akarok ilyet. néha már az embernek a töke televan a 36 féle nyomtató kétszerannyi OS-re való driverhalászgatásától.
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

biztos sokba kerülne 128mega ram-ot rakni a nyomtatóba amin rajta van egy lin és egy win drv azt csókolom még driver cd se kéne...
Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.

Amióta az eszemet tudom HP-t /volt lenovo is, igaz/ vásároltam notebookból és nyomtatóból céges használatra. Míg a notikkal soha semmi komoly gond nem volt ill. nincs, addig minden egyes nyomtató "egyedi hibás" volt a szerviz szerint. Ez számszerint 7 darab 4 év alatt, és nem 20eFt-os tescóban kapható shitkupacokról van szó. Hol a lapbehúzó adta meg magát, hol az adf, volt hogy a nyomtatóchip hülyült meg, időnként nem fogadta el a gyári tonert,...mikor mi. Meguntam, vettem egy más márkát -nevet szándékosan nem írok- és érdekes módon az 2 éve hibamentesen tökéletesen üzemel
Baromi érdekes.
Úgyhogy nálam a HP bevethetne akármit, magasról.... 
[ Szerkesztve ]