Hirdetés

Újabb kompakt vízhűtés a Swiftech-től

A Drive X3 sorozat kétféle méretben, radiátorba integrált pumpával és világítással kerül a polcokra.

Drive X3 néven jön a Swiftech legújabb kompakt vízhűtés sorozata, benne egy 240 és egy 360 mm-es radiátorral, illetve az ehhez passzoló számú ventilátorral. A rendszer a gyártónál már látott módon nem a hűtőblokkra, hanem a radiátorra szerelt pumpát használ, illetve egy, a kompakt rendszerekből általában hiányzó tágulási tartály is került ide, amelynek kivágott oldalán megcsodálhatjuk a betöltött folyadékot, amelyet természetesen RGB LED-ek világítanak meg.


[+]

Ezekből – a tartályon kívül – az Apogee SKF LT hűtőblokkra és a radiátorra is került, míg a hűtőfolyadék a Mayhem Pastel szériájából származik, amelynek fehéres színe segít a LED-ek fényének eloszlatásában. A rendszer egyébként, bár gyárilag összeszerelt és egy egységben vásárolható meg, szükség esetén bontható, a gyártó állítása szerint a pumpa pedig elég erős ahhoz, hogy további egységek – GPU-, VRM- és egyéb blokkok – bekapcsolását is képes legyen kezelni. Mindezt egyébként a G1/4-es menetek is segítik, amelyek lehetővé teszik standard csőcsatlakozók használatát is.

A Drive X3 rendszerek Intel LGA1150, LGA1151, LGA1155, LGA1156 és LGA2011, illetve AMD Socket AM2, AM3, AM4, FM1, FM2 és TR4 foglalatokkal kompatibilis, és már rendelhető is, mérettől függően 140 illetve 165 dolláros áron.

Előzmények

Hirdetés