CES 2016: új generációs AIO vízhűtőjét villantotta meg a Swiftech

A Swiftech bemutatta a Drive X2 és Drive X2 "Prestige" sorozatú kompakt, karbantartást és összeszerelést nem igénylő All in One (AIO) vízhűtőjét, mely a korábban bemutatott AIO család második generációja. A vállalat azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a szett úgy nézzen ki és úgy is teljesítsen, mint egy egyedi, darabokból összerakott rendszer (némi barokkos túlzással), ráadásként megmaradjon az ezeket jellemző bővíthetőség, ugyanakkor mérete, valamint a karbantartásra és összeszerelésre vonatkozó dolgokat az AIO rendszerektől örökölje.

A Drive X2 ennek megfelelően tekinthető úgy, hogy egy előre összeszerelt, használatra kész kompakt rendszer, ami igény szerint bővíthető szétszedhető. Ugyanakkor a kialakítás teljesen egyedi szabadalom, nem Asetek koppintás. A szivattyú nem is az akrilfedeles Apogee XL2 rézblokkban, hanem típustól függően 2 darab 120, vagy kettő darab 140, illetve három darab 120 milliméteres ventilátort fogadó radiátorral és kiegyenlítővel egybeépített radiátorra kerül, melynek egyes részein szintént akrilt használtak a látványosabb megjelenés érdekében. Sőt, a csövezés is átlátszó, és változtatható RGB világítást építettek mind a blokk, mind a radiátor fedelébe.


[+]

A Drive X2 Prestige (H220X2 Prestige) verzió tudja mindazt, amelyeket az imént felsoroltunk, de halkabb kivitelben, nagyobb teljesítménnyel, ami elsősorban a Noiseblocker eLoop ventilátoroknak köszönhet. Valamint megemlíthetőek a Swiftech Lok-Seal fekete-króm fittingek, ami szintén csak ezen a variánson lesz látható.

Egyelőre a pontos megjelenésről nem adtak kézzel fogható információt, de az árak már publikusak: a H220X2-t 140 dollárért lehet majd elvinni, a luxuskivitelű H220X2 Prestige-ért pedig 190 dollárt kérnek majd. Ezek azonban csak alapárak, mivel a 2x140 mm-es H240X2, illetve a 3x120 mm-es H320X2 ennél drágább lesz, így akár 215 dollárt is a kasszánál hagyhatunk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés