Tuningra gyúr az ASUS Strix GeForce GTX 980 Ti

Az ASUS hivatalosan is bejelentette a Strix GeForce GTX 980 Ti jelzésű VGA-jának érkezését, mely az általunk is tesztelt alap GeForce GTX 980 Ti termék gyártói szinten felturbózott verziója. Az újdonság természetesen tuningra készült, és ez meg is látszik a kialakításán. Ez az első olyan VGA a cégtől, amely az Auto-Extreme technológiát használja Super Alloy Power II komponensekkel. Az Auto-Extreme azt jelenti, hogy a termék gyártásában nem vettek részt emberek, mivel a gyártósor úgy van kialakítva, hogy ne legyen szükség emberi beavatkozásra.


[+]

A Strix névből az is kitalálható, hogy három ventilátorral és két hővezető csővel ellátott egyedi DirectCU III hűtési megoldás dolgozik a terméken. Ez az ASUS szerint a referenciamodellhez viszonyítva 30%-kal hatékonyabban képes lehűteni a VGA-t, illetve a ventilátorok enyhe terhelés mellett fel sem pörögnek.


[+]

Az ASUS gyári tuninggal is élt, így a 12+2 fázissal dolgozó Strix GeForce GTX 980 Ti az alapértelmezett 1075 MHZ-es GPU Boost órajel helyet 1291 MHz-es paraméterrel rendelkezik Gaming módban és 1317 MHz-en is dolgozhat OC módban. A csomag része még egy XSplit Gamecaster prémium szoftverlicenc is, amely egy évig érvényes.


[+]

A három darab DisplayPort 1.2, egy HDMI 2.0 és egy DVI aljzattal rendelkező ASUS Strix GeForce GTX 980 Ti két héten belül elérhető lesz az üzletekben, az ára pedig 271 900 forint.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés