Hirdetés

Száműzi a monitorkábelt az IOGEAR

Az IOGEAR bejelentette legújabb kiegészítőjét, amely képes átvenni a monitor jelkábelének szerepét. A Wireless USB to VGA Kit névre keresztelt csomag két különálló egységből áll. Az egyiket a monitor bemenetére kell csatlakoztatni, a másik, pendrive-hoz hasonló és USB csatlakozóval ellátott eszközt pedig az asztali géphez vagy akár egy notebookhoz is hozzá lehet kapcsolni.

Wireless USB to VGA Kit
IOGEAR Wireless USB to VGA Kit [+]

Az adatátvitelt a Wireless USB technológia segítségével oldották meg, aminek a maximális hatótávolsága 9 méter. A felbontást UXGA (1600x1200), illetve WSXGA+ (1680x1050) méretig támogatja, viszont egy 720p felbontású videofájl átvitele esetén a hatótávolság 4,5 méterre csökken. Több adóvevő használata esetén egy kijelzőn több számítógép képe is megjeleníthető, de lehetőség van a meglévő monitor mellett egy másikat is használni ezzel a technológiával, amire például a kiterjesztett asztalt lehet áthelyezni.


[+]

Az IOGEAR egy év garanciát vállal a Wireless USB 1.0-val és 2.0-val kompatibilis eszközökre, amelyek a gyártó webshopjából 210 dollárért rendelhetők meg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés