Sony Walkman B170 MP3 lejátszók extra mélyhangokkal – színes egyéniségeknek

Új modellel frissül a Sony B sorozatú MP3 lejátszók családja. A mindössze 28 grammos eszközök többféle színben (fekete, piros, kék, rózsaszín, arany), 2 és 4 GB-os tárkapacitással készülnek. Az MP3 mellett WMA fájlok lejátszására is alkalmas készülék akkumulátora maximum 18 órás folyamatos lejátszást tesz lehetővé (kikapcsolt EQ-val, LED-del és kijelzővel), de a gyorstöltés funkcióval 3 perc alatt 90 percnyi zenehallgatásra elegendő szuflát képes magába szívni, ha merülőfélben lévő lejátszónkra sürgősen szükség lenne és nincs idő hosszadalmas töltögetésre – a teljes feltöltés 70 percet vesz igénybe.


[+]

Az akkumulátor töltése és a zenefájlok fogd és vidd rendszerű (tehát külön szoftver telepítését nem igénylő) másolása USB-n keresztül történik, pendrive szerű kialakításnak köszönhetően külön kábel sem szükséges ezekhez a műveletekhez. A készülék vezérlése házon található gombokkal, valamint a készülék színével megegyező (illetve fekete színű ház esetén kék színű) LED megvilágítással megbolondított gyűrűvel történik, a számokkal és beállításokkal kapcsolatos információk pedig a háromsoros kijelzőn jelennek meg.


[+]

A B170 használható diktafonként is, rendelkezik beépített ötsávos hangszínszabályzóval, továbbá a számok keresését megkönnyítő Zappin funkcióval. A Zappin lehetővé teszi, hogy néhány másodperc erejéig belehallgathassunk a zeneszámokba, így keresve meg azokat a trackeket, amelyeknek nem tudjuk a címét vagy előadóját (mert például nem emlékszünk rá, de a dallamról egyébként felismernénk).


[+]

A B170-ben újdonságként köszön vissza a főként kazettás Walkman lejátszók korában fénykorát élő Bass Boost gomb, amivel egyetlen érintésre varázsolhatunk elő nem kevés mélyfrekvenciás hangot. A január végétől megvásárolható NWZ-B173 (4 GB) és NWZ-B172 (2 GB) lejátszóból FM rádióval és FM felvételi funkcióval rendelkező változat is érkezik NWZ-B173F és NWZ-B172F típusjelzéssel. A lejátszók dobozában a lejátszókon kívül opcionálisan felszerelhető övcsipesz és fülhallgató is megtalálható lesz. A gyártó egyelőre nem közölt árakat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés