Most érdemes regisztrálni a Silicon Power weboldalán

A Silicon Power egy egyszerű, de mégis nagyszerű nyereményjátékot indított, melyre bárki jelentkezhet. A nevezéshez csak az alábbi oldalon kell regisztrálni, és lényegében ez már esélyt biztosít a felhasználónak a nyeremény bezsebelésére. Némi extra, hogy a sorsoláson nagyobb eséllyel lehet részt venni, ha a nyereményjátékot további öt barátunknak ajánljuk.

A nyereményjáték február utolsó napjáig tart, így bőven van még idő nevezni, de érdemes minél hamarabb regisztrálni, ugyanis a Silicon Power havonta sorsol különböző kisebb nyereményeket. Természetesen a fődíj sorsolásán az is részt vehet, aki esetleg szerencsés volt az egyik havi sorsoláson, és bezsebelt egy Silicon Power terméket.


[+]

A végső sorsolásra 2012. március 15-én kerül sor, és a nyertes neve azonnal felkerül a Silicon Power weboldalára. A fődíj egy utazás, amit 2012. április 1. és december 31. között lehet felhasználni, de a nyereményért május végéig jelentkezni kell. A nyertesnek legkésőbb 2012. február 29-ig be kell töltenie a 18 éves életkort, és rendelkeznie kell érvényes személyigazolvánnyal, valamint útlevéllel. Az utazás helyszíne egyébként kiválasztható, így lehet nyaralni a Földközi-tengeren, esetlegesen meg lehet nézni a Közép-európai birodalmi városokat, vagy akár Bali szigetére is el lehet látogatni.

A pontos részleteket az alábbi weboldalon lehet olvasni. A sorsolásokhoz természetesen sok szerencsét kívánunk.

Előzmények

Hirdetés