Ha tényleg ilyen burkolatban adnák... 
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
Ha tényleg ilyen burkolatban adnák... 
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

500 
Egy sebet be lehet kötözni, egy törött csontot sínbe lehet rakni, de ha nem törődnek az emberrel, azt nem lehet utólag helyre hozni. Laurell Kaye Hamilton

Na ki lesz az első, aki átlépi az 550Mbps határt?
Szeretnék látni pár 750/700-as szörnyet... 
Alamuszi Nyuszi nagyot ugrik... :)

Én elsősorban ár érzékeny vagyok,és nem írás/olvasás függő. Jelen esetben az userek legnagyobb többsége ezt nézi első körben.
35k körül szeretnék látni ~100GB-os SSD-t hasonló tulajdonságokkal.
"Istenem, kérlek adj nekem bölcsességet, hogy megérthessem a páromat, adj szeretetet, hogy megbocsájthassak neki, és adj türelmet, hogy elviseljem a hibáit. Mert ha erőt kérnék, akkor biztos agyonverném. Ámen."
Örömmel látom, hogy az SSD kezdik elérni a valóban használható méretet, persze brutális sebességgel párosítva.
G
És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss l Policity.hu
Szerintem még 2-3 évet várhatsz erre. A cikkhez:
Az árazásukról egyelőre nincs információ.
Szeritem pont a "marha drága" kategóriába fog tartozni ![;]](/dl/s/v1.gif)
üdv, föccer
_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

Szerintem te MB/s-re gondolsz, mert az 550 Mbps-t még egy régi merevlemez is gond nélkül képes hozni.
Amúgy meg itt vannak a szörnyeid. 

Az SATA3-al nem egy triviális feladat...
Szóval az még odébb lesz.
Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

Annyit már az első fusionIO tudott nemistudomhányéve... talán 2007-8 lehetett?
Möhe: sajnos annyiért még csak lassabbak vannak (96GB-os Kingston 230/180MBps 30k-ért), de szerintem már az se rossz 
Én nem látok ott 700MB/s-os SATA SSD-t... Te igen? 

Mielőtt valaki még félreérti, konvencionális SSD-re gondoltam. PCI Express, különféle RAID rendszerek vagy egyéb megoldások már régen hozták ezeket a sebességeket.
Talán még a HSDL csatolós OCZ Ibis megoldások állnak a legközelebb a valódi SSD-hez hasonló sebességgel.
Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9
Mint a megapixel, vagy optikai zoom háború.....
Ha az élet egy nagy játék, akkor én tuti, hogy kocka vagyok!
E-pénisz növelés, tudod. Az IT szakmának is meg kell élnie valamiből ![;]](/dl/s/v1.gif)
üdv, föccer
_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____
Engem a tálalás fogott meg. 
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."
Valóban nincs 700MB/s-os ott.
1400MB/s-os van... 
Én nem látok ott 700MB/s-os SATA SSD-t... Te igen?
Ezen hol a SATA csati? Mert én még mindig nem látok rajta... 
(#17) Dragon3000 válasza TESCO-Zsömle (#16) üzenetére

Addig biztos nem lesz amíg a sata3 a leggyorsabb sata csatlakozás főleg, hogy a maximális elméleti sávszélessége csak 600MB/s. Ha megnézed a sata2 elméletben 300MB/s-et tud, de a sata3-as ssd-k sata2-n csak 270-280nal mennek így sata3-on a max olyan 550-560MB/s lehet. Olvasási tempóban meg már bemutattak pár sata3-as ssd-t ami ennyit tud.
(#18) ViiiiktorOC válasza Dragon3000 (#17) üzenetére

Akkor hol késik már a SATA4?
[ Szerkesztve ]
Egy sebet be lehet kötözni, egy törött csontot sínbe lehet rakni, de ha nem törődnek az emberrel, azt nem lehet utólag helyre hozni. Laurell Kaye Hamilton

LIKEOLOM! 
Csak a zseni és az idióta töri át az emberek által teremtett korlátokat.
már csak az ár hiányzik...de szerintem maradok a Crucial M4-nél jó az a mezei, nem munkagépekbe.
Origin: Aegis-Tobi
(#21) Steve(AMD) válasza TESCO-Zsömle (#16) üzenetére
Nem vetted észre, h. már nem az volt a lényeg, h. sata-s legyen? 
Ahogy írták, "szörnyeket" akartak csak mutatni...
Minden esetre a sata és a pci-e megoldás jó messzire vannak egymástól,
merőben eltérőek a korlátaik!
[ Szerkesztve ]
Olvasd végig a hirdetést légy szíves, mielőtt írsz! (Legyen benne az is, melyik termékem iránt érdeklődsz...) Köszönöm!
(#22) TESCO-Zsömle válasza Steve(AMD) (#21) üzenetére
A cikkben SATA-s SSD-ről van szó, és az 550-es határt is csak azok nem lépték még át, szóval szerintem egyértelmű volt, hogy mire gondol az illető.
PCIe-en már évekkel a SATA3 előtt is volt 700MB/s-nél gyorsabb SSD.
A srác nem írt semmi SATA-t, 750/700-at írt. Ez meg a SATA 3. verziójával is kivitelezhetetlen, így csak a PCIe megoldás marad.
A SATA felületet egyedül te hiányoltad, csak nem értem, hogy tudatlanságból, vagy kötekedésből, így szerintem fölösleges túlzásba vinni a kedvenc smileyd használatát: 

Érdekességként mutattam neki néhány "szörnyet". Igen, PCIe csatolósat, mert SATA-n jelenleg nem elérhető az általa megkívánt sebesség.
Azért a topicot olvasva szerencsére az emberek többségének mindez nyilvánvaló.
Ha pedig nem ilyenre gondolt, akkor max. szól a srác. Bár szerintem inkább csak magában röhög azon, hogyan lehet ezen a hülyeségen ennyit rugozni.
[ Szerkesztve ]
ááá, ezek a rakéták kicsapták az agyam! hogy lehet már ennyire gagyi körítést tenni mellé?