A Star Wars szereplőivel dobja fel új HDD-it a Seagate

A FireCuda sorozatba tartozó fejlesztés abszolút a népszerű univerzum rajongóit célozza.

A Seagate időnként előránt a kalapjából egy-egy olyan merevlemezszériát, amely egy hivatalos licenc alapján valamilyen népszerű brandet lovagol meg. Ez most sincs másképp a FireCuda külső HDD-család új képviselőivel, mivel ezek a Star Wars univerzumot használják fel, hogy közel kerüljenek a rajongók szívéhez.

A vállalat friss fejlesztései azonos hardvert használnak, konkrétan egy 122,5 x 80 x 14,5 mm-es vázon belülre rejtett 2 TB-os merevlemezt, amely a működéséhez szükséges energiát USB 3.2 Gen1 aljzatról szerzi be. A rendszer kompatibilis PC-vel, valamint Mac gépekkel, illetve a modernebb PlayStation és Xbox konzolokkal.

[+]

A cég hatféle dizájnt kínál, így lesz Darth Vader, Han Solo, Luke Skywalker, Boba Fett, Grogu, illetve A Mandalóri képmásával feldobott grafika. Ezek mellett mindegyik merevlemez RGB LED-ekkel van ellátva, amelyek alapértelmezetten a karakterre jellemző színnel világítanak, de persze a felhasználó ezt a Seagate Toolkit szoftverben opcionálisan megváltoztathatja.

[+]

A Seagate mindegyik fejlesztésre egy év garanciát, valamint adatmentő szolgáltatást kínál, amely a vásárlástól számítva egy évig vehető igénybe, de ez nem minden országban érhető el. A külső merevlemezek szállítása már megkezdődött, az áruk 110 dollár.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés