360 fokban szórják a hangot a Samsung multiroom hangsugárzói

A Samsung 2015 negyedévében három új termékkel bővíti Bluetooth támogatású, multiroom hangszóró családját. Az  R1 (199 dolláros áron), az R3 (299 dolláros áron) és az R5 (399 dolláros áron) típusjelzésű darabok a kialakításuknak köszönhetően 360 fokban szórják szét a hangokat, aminek hatására, legalábbis a vállalat állítása szerint, nagyon rugalmasan használhatóak bárhol a lakásban vagy szobában.

Samsung R1
Samsung R1 [+]

Mindhárom készülék egy új, érintésérzékeny kezelőpanelt kapott, amelyet csak tapogatni, vagy simogatni kell a számok léptetéséhez, a hangerő növeléséhez, csökkentéséhez. Emellett természetesen mobil eszközről is vezérelhetőek a multiroom alkalmazás segítségével, ami arra is alkalmas, hogy a felhasználó meghatározza, hogy melyik hangszórót kapcsolja be, egyáltalán melyiken milyen zenét akar hallgatni, valamint akár lejátszási listát is létrehozhat, és természetesen különféle információkat kaphat az éppen megszólaltatott audiotartalomról.

Samsung R5 talp
Samsung R5 talp [+]

A készülékeken közvetlenül elérhetőek a Qubuz online zeneszolgáltató streaming szolgáltatásai, azaz a cég adatbázisában található zeneszámok közül bárki kedvére szemezgethet. A modellek sajnos 3,5 milliméteres csatlakozóval nem rendelkeznek, viszont a teljesítményükre nem lehet majd panasz. A gyári specifikációk szerint az R1 45 wattot, az R3 60 wattot, az R5 pedig 80 wattot produkál.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés