Hirdetés

Kompakt méretű, de mégis teljes értékű ATX házzal rukkolt elő a Riotoro

A Los Angeles-i székhelyű, idehaza eddig nem igazán ismert Riotoro egy egészen érdekesnek tűnő kompakt számítógépházzal rukkolt elő, ami viszonylag kis mérete (245 x 359 x 394 mm) ellenére is képes egy normál ATX méretű alaplapot és nagyobb VGA-t is befogadni.


[+]

A CR1080 jelzésű, fekete színű, sűrűn lyuggatott borítólemezekből és átlátszó oldallapot felvonultató termék megalkotásánál az acél és műanyag párosa dominált, belsejét pedig két külön kamrára osztották. Az egyikben az alaplap kap helyet fejjel lefelé, igény esetén akár 300 milliméter hosszú VGA-val, míg a másik kamrába zárják a normál ATX méretű (max. 240 mm hosszú) tápegységet és az adattárolókat (1x5,25", 2x 2,5"/3,5", 1x2,5").


[+]

A szellőzésről két darab előlapi és szintén két darab 120 milliméteres ventilátor gondoskodhat, míg a tárolókat tartalmazó kamrában egy darab 80 milliméteres légkavaróval biztosítható a légáramlat. Vízhűtéses opció csak korlátozottan áll rendelkezésre, azaz mindössze egy darab 120 milliméteres radiátor felfogatására van lehetőség. Az előlapi I/O portokat viszont nem hagyták le, ami a szokásos dupla USB 3.0-s portból és két darab 3,5 milliméteres jack audio aljzatból áll.

A Riotoro CR1080-ért 80 dollárt kérnek, a garancia pedig két év.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés