3D és 2D-3D kompatibilis Panasonic projektor a házimozi szerelmeseinek

A Panasonic 2003-ban kezdte meg az együttműködését a Hollywood környéki filmstúdiókkal annak érdekében, hogy az otthoni mozizás rajongóinak igényeit a lehető legtökéletesebb mértékben kielégítő projektorokkal állhassanak elő. A majd egy évtizedes kollaboráció már eddig is számos termék megszületését eredményezte, és most egy újabb házimozi vetítőt mutatott be a japán vállalat.

Panasonic PT-AE8000U
Panasonic PT-AE8000U

Az LCD technológiára épülő PT-AE8000U még idén boltokba kerül, tehát valószínűleg a karácsonyi piacot támadják le vele, ám az ára egyelőre nem ismert. Az alkalmazott 220 wattos Red Rich lámpának köszönhetően a maximális fényerő értéke 2400 ANSI lumen. Ez pedig azt jelenti, hogy nem feltétlenül szükséges az ideális körülmények megteremtése ahhoz, hogy élvezhető képet produkáljon. A projektort ellátták számos képjavító technológiával. Ilyen például a Panasonic Pure Contrast Plates, a Pure Color Filter Pro vagy épp a Dinamyc Iris, aminek köszönhetően a technikai specifikációk szerint a legnagyobb elérhető kontrasztarány 500 000:1.

A termék képes a sztereó 3D-s anyagok megjelenítésére, amihez az aktív shutteres eljárást használ. Az infravörös szinkronjeladót a készülékházba építették, és ennek hatótávolsága 11 méter. A Frame Creation 2, a Detail Clarity Processor 4 és a 3D Motion Remaster nevű integrált eljárásoknak köszönhetően akadozással, zajosodással még térhatású videók esetén sem kell számolni. Emellett a 2D-3D konverzió is megoldott, ami még mindig nem tekinthető általánosnak a projektorok esetében.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés