15 hüvelykes vízálló "tévével" jelentkezik a Panasonic

A Panasonic a jelek szerint komoly fantáziát lát a hordozható, vízálló, tévének is használható kijelzőkben, hiszen rövid időn belül már második ilyen jellegű termékével lépett elő. Az UN-JL15T2 állításuk szerint 15 hüvelykes képátlójával az iparág jelenleg legnagyobb ilyen készüléke.

Panasonic UN-JL15T2
Panasonic UN-JL15T2 [+]

A LED háttérvilágítású, 1354x760 képpontos maximális felbontást kínáló LCD kijelzővel bíró modell rendelkezik beépített Wi-Fi-vel, ezáltal a médiafájlok vezeték nélküli adatátviteli úton is eljuttathatóak rá, sőt a különféle internetes tartalmak is elérhetőek a segítségével. Illetve az egy külön dobozban digitális tuner is jár mellé, tehát ezt használva is küldhetőek rá a jelek.

Vezérlését az érintésérzékeny képernyő könnyíti meg, de természetesen jár mellé egy távirányító is, valamint két darab, 800 mW teljesítményű hangsugárzót is építettek bele. A nem túl nagy méretű (387,6 × 16,9 × 253,5 mm), kétmagos processzorral ellátott készülék tömege 1,42 kilogramm, azaz viszonylag könnyen hordozható, és ebben már benne van a három órányi működésre elegendő akkumulátor is. A Panasonic UN-JL15T2 várhatóan 800 dolláros áron kerül a boltokba június közepén.

Előzmények

Hirdetés