Ozone Neon 3K – a 3500 dpi-s optika gamer egérben kel életre

Megfizethető gaming perifériáival szerzett ismertséget hazánkban az Ozone, akik ezúttal egy új egérrel jelentkeztek. Noha a lézeres szenzorok szinte egyeduralkodók a játékosoknak szánt egerek világában manapság, az árukat sajnos növelik. Egy jól megválasztott optikai érzékelő azonban a legtöbb felmerülő igényt tökéletesen, de kedvezőbb áron ki tudja szolgálni, hacsak nem a legszélsőségesebb felhasználási példákat vesszük alapul.

Ozone Neon 3K 3500 dpi-s optikai érzékelővel.
Ozone Neon 3K 3500 dpi-s optikai érzékelővel. [+]

Ennek szellemiségében készül az Ozone Neon 3K játékos egér. Pixart 3320-as optikai szenzorával legfeljebb 3500 dpi érzékenység állítható be, de az egér alapértelmezése 750/1500. Ez a két, gyárilag megadott érték, ami menet közben is váltható, de a vezérlőszoftverben lehet őket módosítani. Az alkalmazott forma teljesen szimmetrikus, még az oldalsó vezérlőgombok tekintetében is, aminek a balkezesek minden bizonnyal örülni fognak. A kialakítás mindkét fogási módozathoz megfelelő, de mindez úgy teljes, ha a gombok funkciói állíthatók, mondanunk sem kell, hogy erre a lehetőség adott, mindegyik esetében.

Teljesen szimmetrikus. A képre kattintva galéria nyílik.
Teljesen szimmetrikus. A képre kattintva galéria nyílik. [+]

A jobb és bal egérgomb alatt Omron mikrokapcsolót helyeztek el, 128 kB beépített memóriájában öt profilt is tárolhatunk, és a gombokhoz makrók rendelhetők hozzá. A felület divatos, matt fekete gumiszerű bevonatot kapott, ami nem csak dizájnelem, hanem megfelelő tapadást is hivatott biztosítani. Méretei 125 x 65 x 36,8 mm, tömege pedig 110 és 130 gramm között alakulhat (ugyan sem a sajtóközlemény, sem az egér weboldala nem tér ki rá külön, de ez azt is jelentheti, hogy súlyozható, azonban azt is, hogy még nem végleges minden paraméter).

Szoftvere a főbb tulajdonságokat tudja állítani.
Szoftvere a főbb tulajdonságokat tudja állítani. [+]

1,8 méter hosszúságú kábelen, aranyozott USB csatlakozóval kapcsolhatjuk a számítógéphez, ahol az 1 kHz-es lekérdezési tempót is támogatja. Az egér hátára került az Ozone logója, aminek hat szín közül választható ki a világítása. A játékos rágcsáló 35 eurós áron, május 25-én lepi el a boltokat.

Hat színből választhatunk.
Hat színből választhatunk. [+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Ozone

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés