Okos A-Data variációk microSD-re és USB-re

Széleskörűen használható, kombinált USB-s és memóriakártya megoldásokkal jelentkezik a magyar piacon az A-Data. A MicroSD Trio egy memóriakártyát, USB adaptert és SD adaptert összefogó újdonság, míg a micro Reader az A-Data állítása szerint a világ legkisebb kártyaolvasója.

Az A-Data Reader Series microSD Trio egy 3 az 1-ben funkcióval rendelkező eszköz: SD kártya, USB disk és microSD flash kártya és olvasó is egyben. A microSD Trio közvetlenül használható mint USB olvasó és SD kártya digitális kamerákban, telefonokban vagy egyéb eszközökben. A fájlok átmásolását az eszközökből a számítógépre nagy mértékben megkönnyíti a beépített USB vagy SD interfész. A microSD Trio 512 MB, 1 GB és 2 GB tárhellyel kerül forgalomba.

A microSD kártyákhoz használható Reader Series microSD + micro Reader kártyaolvasó lényegében egy USB-microSD átalakító, melynek működési mechanizmusa megegyezik az ismert és évek óta piacon lévő USB-s kártyaolvasókéval. Az olvasó egy 512 MB, 1 GB vagy 2 GB kapacitású microSD kártyával egy csomagban kerül a boltokba. Mindkét most bejelentett eszköz nagyságrendileg 5000 forintos induló ártól érhető el.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ADATA

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés