Veletech Moddingverseny 2016, hétfőn lejár a nevezési határidő!

Hétfőn (február 29-én) éjfélkor lejár a nevezési idő az idei Veletech Moddingversenyre, amit ezúttal a PlayIT-től elkülönülve, családiasabb Veletech rendezvényen tartunk április 9-én, a Millenárisban. Igyekszünk idén is két kategóriában, casemodban és caseconban versenyt hirdetni, de ehhez legalább hét-hét jelentkezőre szükségünk van. A casecon mezőny már elérte a minimális, hetes számot, ott a korábbi évek hagyománya szerint most is nagyon színvonalas alkotások jelentkeztek. A casemod kategóriában viszont egyelőre nincs meg a szükséges hét jelentkező, ide várunk még két-három résztvevőt.

A nevezés módja nagyon egyszerű: elég közösségi oldalunkra, a Logoutra egy személyes bejegyzést írni a modról, majd ennek linkjét elküldeni a moddingverseny@prohardver.hu e-mail címre. A versenyen megjelenő modok listáját március 4-én hozzuk nyilvánosságra. Akinek bármilyen kérdése van a Veletech moddingversennyel kapcsolatban, felteheti ennek a kiírásnak a fórumában.

Kategóriák:

  • casemod – gyári, kereskedelmi forgalomba került számítógépház átalakítása, az eredeti ház vázának felhasználásával
  • casecon – alapjaitól egyedileg épített számítógép, melyben legfeljebb részleteiben használható fel gyári számítógépház váza

Nevezés menete: személyes bejegyzés készítése a modról Logout portálunkon, majd a bejegyzés linkjének elküldése a moddingverseny@prohardver.hu e-mail címre.

Nevezés kezdete: 2016. január 29.

Nevezés lezárása: 2016. február 29. éjfél

Részvétel visszaigazolása: 2016. március 4-ig

Fontos: a nevező vállalja, hogy a Veletech Moddingversenyre saját maga oldja meg számítógépe szállítását, továbbá a helyszínen, a Veletech 2016 kiállítás alatt saját maga felel számítógépe biztonságáért.

Előzmények