Sokoldalú középkategóriás házimozi erősítő az Onkyotól

Az Onkyo 600 dolláros (nagyjából 170 000 forintos) áron dobja majd piacra 2016 áprilisában középkategóriás házimozi erősítőjét a TX-NR555 típusjelzésű modell személyében. A vállalat amerikai weboldaláról származó hivatalos technikai specifikációk értelmében a 7.2-es eszköz maximális névleges kimeneti teljesítménye 140 watt (6 ohm, 1 kHz frekvenciaátvitel, 1% teljes harmonikus torzítás, 1 meghajtott csatornánál), folyamatosan pedig 80 watt leadására képes (8 ohm, 20 Hz-20 kHz frekvenciaátvitel, 0,08% teljes harmonikus torzítás, 2 meghajtott csatorna).

Onkyo TX-NR555
Onkyo TX-NR555 [+]

A modell támogatja a 4K/60 Hz videók továbbítását (HDMI 2.0a-n), a Dolby Atmos objektumalapú térhatású hangszabvány kezelését, és egy későbbi frissítést követően a DTS:x-t is. Ehhez kapcsolódik, hogy a termék megkapta az AccuEQ kalibrációs rendszer részeként érkező AccuReflex technológiát, amelynek feladata direkt a plafonról visszaverődő hangok feldolgozása és elemzése. Az Asahi Kasei AK4458 típusú digitális analóg konverterekkel felszerelt, beépített Wi-Fivel ellátott készülék támogatja az Apple AirPlay, Bluetooth és frissítést követően a Google Cast vezeték nélküli adatátviteli eljárások használatát is, illetve módot ad különféle internetes tartalmak, így például a Spotify közvetlen elérésére is.

Onkyo TX-NR555
Onkyo TX-NR555 [+]

Az ingyenesen letölthető alkalmazás segítségével akár telefonról is irányítható AV erősítő vezérlését megkönnyíti a grafikus kezelőfelület, és egy később frissítés után állítólag képes lesz együttműködni a vezeték nélküli úton csatlakoztatható FireConnect protokollt használó hangfalakkal, hangsugárzókkal.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Onkyo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés