Hirdetés

Arcpirítóan drága lesz az átalakulásra képes In Win H-Tower ház

Vélhetően nem a Signature szériába tartozó, CES 2016 innovációs díjával kitüntetett In Win H-Tower lesz az a termék, amiért egyesek képesek lesznek a boltok előtt éjszakázni már az elérhetőség előtti napon. A Computexen látott és az ASUS standján levideózott, motorosan mozgatott oldallappal és alaplaptálcával szerelt házért ugyanis olyan árat kér majd a vállalat, amit csak azok fognak megfizetni, akiknek tényleg nem számít a pénz.

A tudásáról korábban szinte mindent leírtunk már, csak annyit tennénk hozzá, hogy azóta kibővült egy eddig nem híresztelt funkcióval: lézerrel vetíti ki azt a körvonalat az asztalra vagy a padlóra (attól függően hova helyezzük), ami kijelöli, mekkora területet igényel a ház a mozgás során, így oda nem érdemes pakolni. Természetesen a vezeték nélküli, mobilos vezérlés sem marad ki, amivel nem csak a nyitást-zárást, hanem a fényeket is távolról kapcsolgathatjuk tetszés szerint.

És hogy mennyit is kell ezért fizetni? 2400 dollárt, azaz majdnem kerek 700 000 forintot, amihez nem tudunk további kommentárt hozzáfűzni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés