Hirdetés

Az Aerocool Dream Box véget vetne az unalmas, uniformizált házak korszakának

A tajvani Aerocool még tavaly hirdetett meg a Facebookon egy versenyt, ami pusztán arról szólt, hogy elnevezést kell találni a cég készülőben lévő DIY (Do it yourself, azaz Csináld magad) házszettjének. A nyertes végül a Dream Box, azaz leegyszerűsítve Álomdoboz elnevezés lett, most pedig végre azt is részletesen szemügyre lehet venni, hogy pontosan mi is az, aminek ekkora felhajtást szerveztek, és az is kiderül, hogy a Dream Boxot mennyiért lehet megvásárolni!


[+]

A Dream Box alapvetően nem más, mint egy moduláris, egyedi igények szerint variálható, otthon megépíthető, vaskos alumínium csövekre épülő ház. Pontosabban házak, hiszen már a 118 darabból álló alapcsomag is háromféle opciót kínál, de ez csak egy kis szelete az egész játéknak. Azon túl, hogy a vásárló számára megadatik az élvezet, hogy saját maga építheti meg a házát, és később átalakíthatja azt igényei szerint, az alkatrészekből különféle kiegészítők is megépíthetők, mint kisasztalok, lámpák, kabátakasztó, telefon- és bögretartók, és még sok minden más, például tesztpadok.


[+]

Természetesen az álmok megvalósításához nem elegendő az alapcsomag, vagyis úgynevezett starter kit, de abból kifolyólag, hogy a Dream Box lényege a bővíthetőség, a szükséges alkatrészeket külön be lehet szerezni az online katalógusból, nagyobb projektekhez pedig akár több szettet is lehet kombinálni.

Mindenesetre azt azért meg kell jegyezni, hogy a Dream Box nyitott kialakítása miatt nyilván nem épp ideális azok számára, akik végetekig zajcsillapított, pormentes PC-t szeretnének, tehát ilyen szempontból a Dream Box nem fogja a hagyományos házakat kiszorítani a piacról. Az alkotni vágyók, legózni szeretők fantáziáját viszont megmozgathatja az Aerocool új terméke, ami 135 eurós alapárával azért nem lesz kifejezetten olcsó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés