Nem fut a Crysis 3? Itt a megoldás!

A Crysis első része igazi áttörés volt a számítógépes grafika történelmében, és a nemrég megjelent Crysis 3 legalább ekkora áttörést ma. A szép grafikának azonban árnyoldalai is vannak, így például a magas gépigény. Bár ez nagyon jól paraméterezhető, ám mégis sokan szeretnék a játékot maximális grafikai részletességgel élvezni, de sajnos ennek a pénztárca vastagsága gátat szab. Az AMD, a Mass Luminosity és a Gaming Tribe azonban indított egy nyereményjátékot, melynek kapcsán a nevezők között egy közel 3500 dolláros PC kerül kisorsolásra, természetesen rajta a Crysis 3 című programmal. Az árból már rá lehet jönni, hogy egy igen combos, játékosoknak szánt masináról van szó, amit az Origin PC fog összerakni.

A konfiguráció alapját a játék fejlesztésében is szerepet vállalt AMD kínálja, így nyolcmagos AMD FX-8350-es processzor és két darab, CrossFire módba kötött VisionTek AMD Radeon HD 7970-es VGA dolgozik a masinában. A Gaming Evolved partnerprogramon belül a Crytek gondoskodott arról, hogy a játék megfelelően fusson az előbbi összeállításon. A konfiguráció részlete leírása az alábbi oldalon tekinthető meg, amiből kiderül, hogy a további fontosabb hardvereket az ASUS és Corsair szállítja.

A nyereményjátékban való részvételhez egy Gaming Tribe regisztráció szükséges, majd az alábbi oldalra kell ellátogatni, ezután pedig a felsorolt Facebook oldalakat kell lájkolni. Ezt végrehajtva lényegében már csak hátra kell dőlni és várni a sorsolást. A nevezési határidő március 13-án jár le. A játékban hazánk is részt vehet, emellett csalni ezúttal sem érdemes, így mindenki csak egyszer nevezhet. A szabályokról részletes tájékoztatás az alábbi linken lehet találni.

A szórakozás természetesen nem lenne teljes megfelelő energiaital nélkül. A nyertes ezért egy évre elegendő BAWLS Guarana üdítőt kap 600 dollár összértékben.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés