Hirdetés

Mutatós lett a DeepCool Captain kompakt vízhűtő

A DeepCool a Gamer Storm sorozatba tartozó Maelstorm révén nemrég elvesztette szüzességét a kompakt, előre feltöltött, használatra kész vízhűtők piacán, de máris tovább bővíti kínálatát egy nagyon hasonló, ám mégis mutatósabb darabbal, a Captainnel.


[+]

A kapitány 120, 240 és 360 milliméteres verzióban, azaz radiátorral lesz kapható, amire az említett Maelstormon látott 120 milliméteres, az egyszerűbb karbantartás érdekében leszerelhető piros lapátokból álló ventilátorok kapnak helyet PWM-szabályozással, így ezek a processzor hőmérsékletétől függően 600 és 2200 rpm közötti fordulatszámon pöröghetnek.


[+]

Sokkal érdekesebb viszont a pumpa és a sűrűn csatornázott réz hőátadó együttese, ami nem a kompakt egységeknél megszokott lapos kialakítást kapta, hanem valójában két külön blokkot alkotnak. Ezek összeépítéséből és mutatós összekötéséből (amire még egy vörös LED is rátesz egy lapáttal) született meg a végeredmény, ami dizájnját tekintve az enyhén steampunk beütésű StreamCastle házakra hajaz.


[+]

A minden modern AMD és Intel processzorral felszerelhető DeelCool Captain október folyamán lesz elérhető a radiátor méretétől függően 80, 110 és 140 dolláros ajánlott vételárral.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés