Hirdetés

Újító szellemben készült a Swiftech H220-X kompakt vízhűtése

A Swiftech új kompakt CPU-vízhűtője több más gyártóval ellentétben nem egy átcímkézett, OEM gyártótól vásárolt egység, hanem annál valamivel több: amellett, hogy nem egészen a megszokott felépítésű, roncsolásmentesen szétszedhető, bővíthető és újra feltölthető.

A H220-X típusjelzésű modell egyik fő újítása a fentiken túl, az eddig ismert, All in One rendszerű hűtőkhöz képest, mint amilyen a korábbi modell, a Swiftech H220 is, hogy a pumpa ezúttal nem a CPU-ra szerelhető központi blokkban kapott helyet, hanem a rézből készült, dupla 120 milliméteres ventilátorral felszerelt radiátorban, amit láthattunk már a Swiftech MCR-X20 Drive radiátorainál is. Ugyanide helyeztek egy kisebb méretű kiegyenlítő tartályt is, ami saját megvilágítással is rendelkezik, így könnyebben "leolvasható" a hűtőfolyadék aktuális szintje.


[+]

A hűtőblokk egyébként a gyártó nemrég bemutatott zászlóshajója, a Swiftech Apogee XL, ami bármilyen G1/4"-es fittinggel kompatibilis. A vállalat a H220-X legfőbb erényének azt tartja, hogy a rendszer szétszerelhető és újból összerakható, illetve tovább bővíthető plusz radiátorral, GPU-hűtőblokkal, hosszabb-rövidebb csövekkel, igény esetén más fittingekkel, ami a moddereknek is kedvezhet. Mindazonáltal a termék gyári állapotában összeszerelve és feltöltve érkezik, és a gyártó garantálja, hogy három évig, a garancia időtartama alatt az egység teljesen karbantartásmentesen üzemeltethető. Természetesen egy esetleges bővítés nem vonja maga után a garancia elvesztését sem.

A Swiftech H220-X 140 dolláros áron érkezik.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés