Irodákba és boltokba ajánlott egybegépet mutatott be az MSI

Az MSI bejelentette, hogy érkezik a Wind Top AP1622 jelzésű egybegép, melyet a vállalat az irodákba, illetve a különböző boltokba szán számlázási célokra. A 399,5 x 313,9 x 69,2 mm-es kiterjedésű, 5,6 kg-os újdonság 15,6 hüvelykes LED-es háttérvilágítású, matt kijelzővel rendelkezik, mely 1366x765 pixeles natív felbontást kínál, emellett a megjelenítő egy ujj erejéig érzékeli is az érintést is.


[+]

Az alapokat Intel NM70-es vezérlőhíd adja, melyhez a Sandy Bridge családhoz tartozó Celeron 847-es processzor társul két darab 1,1 GHz-en ketyegő processzormaggal és 2 MB-os utolsó szintű gyorsítótárral. A 17 wattos TDP osztályba sorolt termék IGP-je a HD Graphics 2000 jelzést viseli, így a 12 darab feldolgozóegység 350 MHz-es alapórajelen üzemel. A DDR3 szabványra épülő rendszermemória kapacitása maximum 4 GB lehet, de alapkiépítésben egy darab 2 GB-os modul jár a rendszer mellé. Az adattároló szerepét merevlemez tölti be, méghozzá 320 GB-os kapacitással.


[+]

A kommunikációs lehetőségeket az Ethernet és az IEEE 802.11b/g/n-es Wi-Fi biztosítja, továbbá nem hiányzik a kártyaolvasó sem. Az aljzatok esetében a vállalat gondoskodik két-két darab 2.0-s és 3.0-s USB portról, emellett beépítettek egy 0,3 megapixeles webkamerát is. Bolti felhasználás szempontjából hasznos lesz a két darab soros interfész és a Smart Card olvasó. Az egér és a billentyűzet párosáról természetesen gondoskodik az MSI, illetve a 65 wattos külső tápegység is a csomag része. A termék egyébként akár falra is szerelhető, de ehhez külön kell beszerezni a szükséges rögzítőket.

A 64 bites Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel előtelepített MSI Wind Top AP1622 szállítása a hónap közepén kezdődik meg, az ajánlott fogyasztói árról azonban még nincs adat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés