A karcsúságra gyúr az MSI új egybegépe

Az MSI bejelentette az Adora24 névre keresztelt LCD-PC-jét, melynek különlegessége, hogy igen vékonyra sikerült. Vastagsága 21-32,95 mm között alakul, amihez 513,2 mm-es szélesség és 392,1 mm-es magasság társul. A 23,6 hüvelykes, LED-es háttérvilágítással rendelkező kijelző 1920x1080 pixeles natív felbontásra képes, és a felülete érintésre érzékeny, ráadásul tíz ujjal is tapizható egyszerre. A megjelenítő érdekessége a Flickerfree technológia, melyet az MSI vetett be elsőként az egybegépek között. Ez a hagyományos LCD-knél jobban kíméli a szemet, ami nagyon hasznos.

A 7,5 kg-os termék belsejében az Intel HM77-es vezérlőhídja teljesít szolgáltatott, melyhez két processzor közül lehet választani a Core i3-3120M és i5-3230M személyében. Mindkét, 35 wattos TDP osztályba sorolt megoldás kétmagos, és rendre 2,5, illetve 2,6 GHz-es órajelen üzemelnek. Az integrált HD Graphics 4000 vezérlő sebessége is megegyezik, így 650 MHz-es magórajelen dolgozik 1,1 GHz-es turbó mellett. A komolyabb grafikai munka egy NVIDIA GeForce GT 740M-re van bízva, mely 2 GB-os DDR3 memóriát használ, továbbá az adapterek közötti átváltás az Optimus biztosítja.

A DDR3 szabványú rendszermemória maximális kapacitása 8 GB lehet, és ezt két darab kétcsatornás módban üzemelő SO-DIMM memóriamodul biztosíthatja. Az adattárolásról egy 1 TB-os merevlemez gondoskodik, az optikai meghajtó szerepét pedig egy DVD-író tölti be. Opcionálisan kérhető a gép SSD-vel, illetve Blu-ray kombóval is. A rendszer természetesen fel van készítve az IEEE 802.11b/g/n-es Wi-Fi kommunikációra, és négy darab USB 3.0-s, két USB 2.0-s, illetve egy Ethernet porttal rendelkezik. Emellett kártyaolvasóval, 2 megapixeles webkamerával és sztereó hangszórókkal is felszerelték a tervezők. Opcionálisan igényelhető a termékbe tunerkártya, valamint rendelhető egér és a billentyűzet is.

A 64 bites Windows 8 operációs rendszerrel érkező LCD-PC forgalmazása augusztus közepén kezdődik meg, az ajánlott fogyasztói ára 344 990 forint lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés