Beépített HDD-vel megtámogatott tv triót mutatott be a Mitsubishi

A Mitsubishi a háromdimenziós megjelenítés egyik pionírja, hiszen már akkor 3D Ready tévéket fejlesztettek és gyártottak, amikor a nagy konszernek épp csak elgondolkodtak ezen. Azonban a tartalom hiánya miatt ezt az előnyt nem igazán tudták kihasználni, és mára bizonyos tekintetben a konkurencia mögé szorultak.

Mitsubishi MR2
Mitsubishi MR2

A formatervezést tekintve mindenképp, hiszen az új MR2 sorozat külsejében az előző évtized trendjeit idézi. A vastag, fekete káva idejétmúlt, és a talp sem az igazi. Igaz ennek elsődleges oka az, hogy a gyártó más tévéihez hasonlóan ide építette be az Blu-ray-írót. Ez igazán nagy problémát csak akkor okozhat, ha valaki a falra szeretné függeszteni a készülékeket. Az újdonságokat ellátták egy 1 TB-os tárolókapacitású belső mervlemezzel is, így egyszerre akár két műsort is rögzíthet a felhasználó. Ha ez betelne, akkor még mindig ott a lehetőség egy USB porton keresztül csatlakoztatott külső merevlemezre, ami szintén bevethető.

A DLNA kompatibilis modellek támogatják a VOD (Video On Demand) szolgáltatás elérését, azaz az ember nincs teljesen a televíziók műsorrendjéhez kötve. Az MR2 széria szeptembertől vásárolható meg, a 40 hüvelykesért 2900 dollárt kérnek el, míg az 55-ös állítólag 4200 dollárba kerül majd. Ez azért brutálisan drágának tűnik elsőre beépített Blu-ray-író és merevlemez ide vagy oda.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés