3+1 tipp a Mikulásnak, hogy mi legyen a puttonyban

A Mikulás már a célegyenesbe fordult, még néhány nap, és eljön az este, mikor beleszuszakolja a kisuvickolt csizmákba az ajándékokat. Ez az időszak öröm a gyerekeknek, de sokszor gyötrelem a szülőknek, akiknek sokszor gondot okoz, hogy mivel is lepjék meg őket. Összegyűjtöttünk néhány olyan elektronikai terméket, amelyek szerintünk remekül beválhatnak, és örömet okozhatnak a fiúknak és lányoknak.

A 11 000 forintba kerülő rózsaszín és kék színben elérhető Overmax PocketPlayer tökéletes első lépés lehet a játékok univerzumában. A 2,7 hüvelykes, színes, 960x240 képpont felbontású színes LCD kijelzővel ellátott, egyértelműen gyerekeknek szánt masina 120 előre telepített programot tartalmaz, amelyek között megtalálhatóak a sport-, logikai-, ügyességi- és kalandjátékok egyaránt.

Overmax PocketPlayer Overmax PocketPlayer
Overmax PocketPlayer [+]

A használatához nem szükséges netkapcsolat, nem kell másolgatni és installálni semmit. Rádugható egy fülhallgató, csatlakoztatható egy tévéhez is az AV kimenetnek köszönhetően, a működtetésére pedig három AAA elemre van szükség, amivel akár 4 órán keresztül is lehet vele játszani. A kezelése minden bizonnyal pofonegyszerű, hiszen a vezérlőpanelt nem bonyolították túl.

A Sencor SPV 2750 Hello Kitty-s hordozható médialejátszóról első pillantásra látszik, hogy elsősorban a lányok tetszését nyerheti el. A 7 hüvelykes, 800x480 képpont felbontású LED háttérvilágítású LCD kijelzője forgatható, akkumulátora pedig minimum 2 órányi működésre elegendő energia eltárolására képes, tehát akár utazás közben is lehet használni.

Sencor SPV 2750
Sencor SPV 2750 [+]

Optikai meghajtója a CD és DVD lemezekkel boldogul, és az USB-n keresztül rádugott pendrive-on vagy merevlemezen, illetve SD kártyán található médiaállományok (DivX, XviD, MP3, JPEG) lejátszása is megoldott bizonyos korlátok között, és a külső feliratok megjelenítése is biztosított. A 24 centiméter széles, 16,3 mély, és 4,2 centiméter vastag, kevesebb, mint egy (0,7 kg) kilogramm súlyú masinát ellátták beépített, kis teljesítményű sztereó hangrendszerrel. Ára 22 000 forint.

A mostanra gigantikussá hízott drónkínálatban megtalálhatóak a különlegesebb darabok, amelyek között akadnak olyanok is, amelyek a gyerek figyelmét az átlagosnál talán jobban felkelthetik. A 15 800 forintba kerülő, Lian Sheng LS114 típusjelzésű Acrobatic Drone fantázianevű quadrokopter is ilyen, köszönhetően a beépített színes LED-eknek.

Lian Sheng LS114 (Acrobatic Drone)
Lian Sheng LS114 (Acrobatic Drone) [+]

A 2,4 GHz-s rádiófrekvenciás távirányítóval vezérelhető repülő szerkezetet a kezdő pilótáknak is bátran ajánlja a gyártó. Többek között azért,mert egy strapabíró kerettel is ellátták, ami védelmet nyújt a kisebb ütődések ellen. A giroszkópos stabilitási rendszerrel megtámogatott készülék haladó módban is használható, amikor kicsit nehezebb az irányítás, viszont látványosabb figurák hajthatóak végre ilyenkor.

Remote Control Flying Shark
Remote Control Flying Shark [+]

A végére hagytunk egy olyan csodálatos ajándékot, aminek a játékosabb kedvű felnőttek is biztosan nagyon örülnének. A házi- és irodai bulik örök sztárja, a 16 000 forintba héliumos repülő cápa ugyan már nem mai darab, de egy igazi, megunhatatlan klasszikus. Egy rádiós távirányítóval lehet úsztatni a levegőben, a súlya 0,45 kilogramm, a hossza majd' másfél méter (144 cm), magassága pedig 87 centiméter. A lebegéshez szükséges gáz nem jár hozzá, azt külön kell beszerezni egy virágosnál, vagy valamilyen lufiárus kiskereskedésnél.

Előzmények

Hirdetés