Mi lehet a HIS titkos fegyverének neve?

Az új generációs Radeonok startja után a HIS is aktivizálja magát. A HD 6000-es termékek esetében még minden gyártó az alapmodellre épít, de januárban a HD 6800-as sorozat esetében a tuningolt verziók is bemutatkoznak. A HIS is készíti a saját megoldását, melyek kapcsán egy nyereményjátékot is meghirdettek. A pályázónak mindössze annyi a dolga, hogy megmondja a megjelenés előtt álló termék nevét. Persze ez a feladat nem olyan könnyű, mint amennyire az első hallásra tűnik, hiszen a marketingesek ebből a szempontból kiszámíthatatlanok, de a gyártó a 2011. január 12-ig tartó kiírás során segíti majd az érdeklődőket.

Egyelőre annyi biztos, hogy a HIS egy speciális Radeon HD 6800-as terméket fog bemutatni. Ez az információ nem mondható soknak, de kiindulási alapnak megfelelő. A tippünket csak az alábbi weboldalon lehet leadni egy hozzászólás formájában. Természetesen a versenyzéshez szükség van egy regisztrációra a Facebookon. A HIS semmilyen visszajelzést nem fog adni a verseny végeztéig, de érdemes sietni a tippeléssel, mert az első helyes megfejtő fogja megnyerni a bejelentés előtt álló kártyát. Egy esetleges holtverseny esetén sorsolással dönt a vállalat.

Érdemes a gyártó Facebook oldalát is figyelni, ugyanis a HIS néha elejt majd egy-egy segítséget is, mely közelebb vezeti a felhasználókat a megoldáshoz. Bár a konkrét megfejtésről fogalmunk sincs, gyanítjuk, hogy egy jól bejáratott márkanévről van szó, ellenkező esetben esélytelen lenne kitalálni a termék nevét. Éppen ezért érdemes szétnézni a HIS termékei között is, ahol némi tájékoztatásra lelhet az érdeklődő a vállalat névadási szokásairól.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HIS

Előzmények

Hirdetés