Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) darkarthur

darkarthur
(senior tag)

Ez mind reszelt edisön? :DDD

Samsung Galaxy S 2.3.6 (Darky's V10.4.2)

(#2) Abu85 válasza darkarthur (#1) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A PowerColor írta, hogy náluk van már nem reszelt, de ezt kívülről nem tudjuk megállapítani. :DDD

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#3) DeathAdder válasza darkarthur (#1) üzenetére

DeathAdder
(senior tag)

:DDD

----------------------

Egyebkent EVGA nem lesz?

The Power of Dreams • You'll Never Walk Alone

(#4) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az MSI meg az ASUS piros nyákot kapott? Érdekes...

Illetve az ASUS:

Full Aluminum Cover
Aluminum label on the cover dissipates surface heat much more evenly than reference. Simply cooler!

Akkor ez most ilyen félig referencia? :F

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#5) kenwood3

kenwood3
(PH! addikt)

Vhogy nekem a ref hűtéses kártyák nem jönnek be , jobban szeretem ha vmi spéci hűtőt nyomnak rá :K ! De azért ha hozzám vágnák nem adnám vissza ezt se ;] !

[ Szerkesztve ]

(#6) csatahajós válasza Oliverda (#4) üzenetére

csatahajós
(fanatikus tag)

Oli, ez csak ilyen marketing szöveg, a 6870-ükre ugyanez van írva, és tapasztalatból mondom (2 is van), hogy annyi az egész hogy a műanyag borításra rá van ragasztva egy kb matrica vékonyságú alu lemez, kb mint egy fólia, kb 1-2 fokot ha számít.....

(#7) Plazmacucci

Plazmacucci
(őstag)

Tudtam, hogy legalább az egyik oldalán lesznek csöcsök :DDD

[ Szerkesztve ]

(╯°□°)╯︵ ┻━┻ Fuck the TABLE!

(#8) szaszabee

szaszabee
(fanatikus tag)

És lessz is aki megveszi?

Ács tetőfedő munkák Bútorasztalos munkák Konyhabútorok,Ajtó,ablak készités Telefonszámom az adataimnál

(#9) Televan válasza Plazmacucci (#7) üzenetére

Televan
(senior tag)

A Sapphire hozza a megszokott szintet. De a VTX sem rossz. :B

VTX kártyákat lehet kapni nálunk?

(#8) szaszabee : Mindig van aki megveszi, főleg így karácsony előtt és még utána is.

[ Szerkesztve ]

"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

(#10) Pug válasza szaszabee (#8) üzenetére

Pug
(őstag)

milyen tartalmas hozzászólás ;]
nyugi, karácsony van, tudod, a vásárlás ünnepe :DDD

"aki régóta foglalkozik számítógép karbantartással, az pontosan tudja, hogy az első számú szabály: a user hazudik. (az eseménynapló meg nem.)" by moonman

(#11) szaszabee válasza Pug (#10) üzenetére

szaszabee
(fanatikus tag)

Nekem ati vg-m van évek óta De ez a széria kikészitett rendeszen Értelme -haszna semmi Ezáltal a hozzászolásom tükrözi a véleményem

[ Szerkesztve ]

Ács tetőfedő munkák Bútorasztalos munkák Konyhabútorok,Ajtó,ablak készités Telefonszámom az adataimnál

(#12) Boxi88

Boxi88
(őstag)

Jók-jók, de én is inkább várok egy spéci hűtőre... főleg így hogy kiderült egy kis turpisság :DDD

(#13) tiborandras válasza Televan (#9) üzenetére

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

vtx marka elerheto hazankban is. tudtommal iden nyaron indultak, ezert csak 5xxx es 6xxx szerias kartyat kapni toluk :) legolcsobbak a piacon, a megbizhatosagrol nem tudok nyilatkozni.

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#14) szaszabee válasza Pug (#10) üzenetére

szaszabee
(fanatikus tag)

De majd a 6990 felkelti az érdeklödésem

(#15) Oliverda válasza csatahajós (#6) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ok, nem csalódtam bennük. :D

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#16) Abu85 válasza tiborandras (#13) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Biztos minőségi matricát ragasztanak rá. :D

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#17) Oliverda válasza Abu85 (#16) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Esetleg azt is megemlíthetted volna, hogy a PowerColor-on és a Sapphire-on kívül egyetlen gyártó sem volt képes miniDP->DP átalakítót rakni a dobozba.

Bár inkább kapott volna egy lobotómiát az az almás mérnök aki valaha is megálmodta ezt a csatlakozót.

(#18) Gyuri27 válasza Abu85 (#16) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Az.
Épp mondani akartam, hogy ezek a saját verziók elég egyformák. :DDD

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#19) tiborandras válasza Abu85 (#2) üzenetére

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

tesztre meg reszeltet kuldtek :((( forras

(#20) M. Andris válasza Oliverda (#17) üzenetére

M. Andris
(lelkes újonc)

vagy legalább lehetne kapni átalakitot és dp is lenne a nyamvadt monitorokon, ritka ugyan de legalább már hdmi-t tesznek rájuk vicces a full hd monitor vga csatlakozoval és semmi más mellette :D

(#21) Ł-IceRocK-Ł

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez a matricázás biztos a gyerekek miatt van, kinek melyik tetszik. :DDD

[ Szerkesztve ]

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#22) tiborandras

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

nezzetek el tudatlansagomat, de az asus ezt a szoveget komolyan gondolta? "A vállalat állítása szerint akár 50%-os teljesítménynövekedést is el lehet így érni a referenciamodell sebességéhez viszonyítva, és az eljárás alkalmazásával a garancia sem veszik el." :F

(#23) ViZion válasza tiborandras (#22) üzenetére

ViZion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jól írták, csak hiányosan:
"A vállalat állítása szerint akár 50%-os teljesítménynövekedést is el lehet így érni" Meg azt nem írták oda, hogy stabilan hány sec-ig lehet +50%-ot kihegeszteni belőle, ezektől eltekintve korrekt :)

Ki hiszi el, hogy az AMD -ha stabilan akár csak +20%-ot is lehet gyorsítani egy VGA-n- akkor alulhajtva, alulárazva kiadja? Szerintem rizikó ;)

[ Szerkesztve ]

Photoshop tutorialok, segédanyagok kezdőknek: http://tinyurl.com/PSalapok „Nem variál! Arial!” – a lusta tördelőszerkesztők mottója by hircsarda.hu

(#24) Male válasza csatahajós (#6) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az szép... Hűtésben egy a műanyagra ragasztott alufólia semmit sem számít, csak azt eredményezi, ami a hőképen van: a burkolat egyenletesebb hőfokú lesz, "nem látszik át" hogy belül ugyan olyan meleg bizonyos pontokon, elkeni a képet.

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#25) Oliverda válasza Male (#24) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Erre van egy megfelelő meghatározás: Asus innovation :DDD :DDD

(#26) TESCO-Zsömle válasza ViZion (#23) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem az a lényeg, hogy minél drágábban adják, hanem hogy minél nagyobb haszon mellett minél nagyobb darabszámban. Ha ehhez a tényleges teljesítmény alatt kell adni, ám legyen, a tuning-potenciál csak plusz vásárlóerő.

Szerinted mennyivel több "letiltott" procit adtak el az AMD-nél csak azért, mert ott volt az esély. Elvághatták volna a lehetőséget és akkor mindenki vehette volna a drágábbat, akinek az kell, de nem tették.

Male: Én nem akarok nagy hülyeséget mondani, de a burkolatra ragasztott alufólia konkrétan egy hőpajzs. Ezért a nagy hőmérséklet különbség. RC-knél bevett szokás a nagyon melegedő alkatrészek környékén alufóliát ragasztani a kasznira, mert a lexán a hőtől elolvad. -> És működik a dolog. ;)

[ Szerkesztve ]

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#27) Male válasza TESCO-Zsömle (#26) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, gyakorlatilag úgy működik... ezt próbáltam én is kifejteni. Szóval ettől aztán nem lesz hidegebb egyetlen belső alkatrész sem, csak kialakul az a hőkép ami a cikkben is szerepel.

Legfeljebb abban segíthet, hogy a közvetlenül mellé kerülő kártyát nem egy-egy ponton forrósítja, hanem elosztva. Viszont normál esetben van némi légmozgás a szomszédos kártyák között is, így (ilyen hőmérséklet tartományban) az értelme nulla.

Oliverda: :DDD

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#28) mpioca válasza TESCO-Zsömle (#26) üzenetére

mpioca
(lelkes újonc)

A hőpajzs azt jelenti, hogy képesek a fémek a rácsszerkezetüknek köszönhetően visszaverni az infrasugárzást. Itt nem igazán tudja ezt a funkciót ellátni az alumínium darab, mivel a belülről érkező hőt hővezetés formájában kapja (az infra sugárzást az alatta lévő műanyag nyeli el). Meg amúgy is, mi értelme lenne, ha a külvilágot védené a belső hősugárzástól? :)

Szerk. - Lehet az alufóliára könnyeben felragad a matrica és ezért alkalmazzák! :DD

[ Szerkesztve ]

A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos. - Albert Einstein

(#29) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csak egy kicsit mifelén elszálltak az árakkal. :U

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#30) TESCO-Zsömle válasza mpioca (#28) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az alumínium visszaveri a hőt. Ez tény. Idehaza a grillsütő szája elé szoktunk tenni egy darab alufóliát, és működik. Nem a levegőbe beszélek.

Meg amúgy is, mi értelme lenne, ha a külvilágot védené a belső hősugárzástól?

Pl az, hogy olyan szép hőképet lehet csinálni. ;)

Egy jól szellőző térben -mint amilyen a videókártya légcsatornája- azt éred el vele, hogy a sugárzó hő egy részét is ki tudod vinni.
És igen. Ez akkor jön jól, mikor szardíniaként sorakoznak a kártyák egymás mellett.

Nekem kellett a 4870x2-t két slottal arrébb rakni, mert a hangkártyát úgy átmelengette, hogy elkezdett 'bugzani'.

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#32) TESCO-Zsömle válasza I.T.E.M (#31) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mellé kattintottam volna? Pedig nem is a Hardveraprót kerestem...

(#33) I.T.E.M válasza TESCO-Zsömle (#32) üzenetére

I.T.E.M
(tag)

Elnézést nem volt szándékos... :B Egy admin majd átrakja! :K

\--/ "UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." \--/ Dennis M. Ritchie - Invent C and UNIX -- 1941-2011 R.I.P \--/

(#34) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az Ánusz meg az MiSI is piros nyákra dolgozik? Az jó ?:)

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#35) Fr3eWar

Fr3eWar
(senior tag)

Tyhú mennyi reszelő kophatott el. Biztos szerződtek valami gyárral.
Mondjuk ettől függetleül szívesen fogadnám bármely gyártó Reszelő Edition Radeonját.

[ Szerkesztve ]

Life's a piece of shit, When you look at it, Life's a laugh and death's a Joke, it's true.

(#36) 00roli00

00roli00
(senior tag)

Egyet se láttam a helyi Tesóban. :DDD

(#37) cszn

cszn
(őstag)

"...az EA nagyszerű játéksorozatáért rajongó..."
Abu jól sejtem, hogy te nem szereted a BC2-t? :)

(#38) szaszabee válasza 00roli00 (#36) üzenetére

szaszabee
(fanatikus tag)

Még eljön az ideje :D

(#39) Isee válasza 00roli00 (#36) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem ott nem is fogsz :DDD

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#40) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Nah valamiről lemaradtam, megnézem már mit reszeltek Ti ennyire az új rédonon :D

.::www.megadanceradio.hu::.

(#41) radi8tor1

radi8tor1
(PH! nagyúr)

90/120k az ASUS. Kicsit olcsóbbra számítottam. Majd januárban visszatérünk rá.

TRON addict

(#42) Tomcat válasza FRENK1988 (#34) üzenetére

Tomcat
(őstag)

Én is pont ezen agyaltam hogy miért pont az ASUS és az MSI van piros NYÁK-kal szerelve, a többi meg fekete. Még a Sapphire is fekete a képeken, pedig az is piros szokott megjelenni.

Tomcat

(#43) atti_2010 válasza Devid_81 (#40) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Az nem rédeon hanem ajemdé.

[ Szerkesztve ]

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#44) Tomcat

Tomcat
(őstag)

Most olvastam hogy az MSI-hez lesz ajándék 3DMark letöltési kupon formájában. Igaz ez?

Tomcat

(#45) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az ASUS matricája százszor megnyerőbb mint az összes többi együttvéve.... :U

Milyennapvan?

(#46) madgie válasza D1Rect (#45) üzenetére

madgie
(VIP)

A rasztaszajha meg a csodapengék tényleg gagyik (Ruby meg főleg), de a Vietnam-os jöhet (bár konkrétan hóttmindegy, ki látja a házban?)

Szerk: izé, ingyé' Vietnam kupon? Nagyszerű, akkor már csak az alapjátékot kell megvenni mellé, mert anélkül semmit nem ér :U ( na jó, nekem megvan a BC2, de hát már a Vietnam is :)) )

[ Szerkesztve ]

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#47) Oliverda válasza madgie (#46) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A pormacskák.

(#48) D1Rect válasza madgie (#46) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én látom. :P

Milyennapvan?

(#49) radi8tor1 válasza Oliverda (#47) üzenetére

radi8tor1
(PH! nagyúr)

Velük is törődni kell ám! :D

TRON addict

(#50) Kotomicuki válasza radi8tor1 (#41) üzenetére

Kotomicuki
(kvázi-tag)

A GTX570 92k HUF (Gainward), míg a HD 6970 109k HUF (Sapphire), a HD 6950 83k HUF (Gigabyte) ugyanannál a kiskernél... ez így még nem vevőcsalogató ár, különösen úgy, hogy a "reszelős 6900-s" hír totyikjában linkelt tesztben is csak a GTX460 OC-l (1 GB-s: 45-60k HUF) merték összeengedni és ~10% fölényt tudott magának kiharcolni 1920x1200-n a 6970-s, azon 2 játéknál, ami nekem számítana, a többinél ugyan a 30-40% is megvolt, persze magasabb felbontásban, de ettől még... :(

Armand's such a fool. He says the place has "culture", but have You seen so much as one Gucci bag? No. None! I want civilization and I want it now! ("Lora")

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.