Ez mind reszelt edisön? 
Samsung Galaxy S 2.3.6 (Darky's V10.4.2)
(#1) darkarthur

Ez mind reszelt edisön? 
Samsung Galaxy S 2.3.6 (Darky's V10.4.2)
A PowerColor írta, hogy náluk van már nem reszelt, de ezt kívülről nem tudjuk megállapítani. 
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
(#3) DeathAdder válasza darkarthur (#1) üzenetére

----------------------
Egyebkent EVGA nem lesz?
The Power of Dreams • You'll Never Walk Alone
Az MSI meg az ASUS piros nyákot kapott? Érdekes...
Illetve az ASUS:
Full Aluminum Cover
Aluminum label on the cover dissipates surface heat much more evenly than reference. Simply cooler!

Akkor ez most ilyen félig referencia? 
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Vhogy nekem a ref hűtéses kártyák nem jönnek be , jobban szeretem ha vmi spéci hűtőt nyomnak rá
! De azért ha hozzám vágnák nem adnám vissza ezt se
!
[ Szerkesztve ]

Oli, ez csak ilyen marketing szöveg, a 6870-ükre ugyanez van írva, és tapasztalatból mondom (2 is van), hogy annyi az egész hogy a műanyag borításra rá van ragasztva egy kb matrica vékonyságú alu lemez, kb mint egy fólia, kb 1-2 fokot ha számít.....

Tudtam, hogy legalább az egyik oldalán lesznek csöcsök 
[ Szerkesztve ]
(╯°□°)╯︵ ┻━┻ Fuck the TABLE!

És lessz is aki megveszi?
Ács tetőfedő munkák Bútorasztalos munkák Konyhabútorok,Ajtó,ablak készités Telefonszámom az adataimnál

A Sapphire hozza a megszokott szintet. De a VTX sem rossz. 
VTX kártyákat lehet kapni nálunk?
(#8) szaszabee : Mindig van aki megveszi, főleg így karácsony előtt és még utána is.
[ Szerkesztve ]
"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

milyen tartalmas hozzászólás ![;]](/dl/s/v1.gif)
nyugi, karácsony van, tudod, a vásárlás ünnepe 
"aki régóta foglalkozik számítógép karbantartással, az pontosan tudja, hogy az első számú szabály: a user hazudik. (az eseménynapló meg nem.)" by moonman

Nekem ati vg-m van évek óta De ez a széria kikészitett rendeszen Értelme -haszna semmi Ezáltal a hozzászolásom tükrözi a véleményem
[ Szerkesztve ]
Ács tetőfedő munkák Bútorasztalos munkák Konyhabútorok,Ajtó,ablak készités Telefonszámom az adataimnál

Jók-jók, de én is inkább várok egy spéci hűtőre... főleg így hogy kiderült egy kis turpisság 
vtx marka elerheto hazankban is. tudtommal iden nyaron indultak, ezert csak 5xxx es 6xxx szerias kartyat kapni toluk
legolcsobbak a piacon, a megbizhatosagrol nem tudok nyilatkozni.
4 sale http://tiny.cc/aprok

De majd a 6990 felkelti az érdeklödésem
Ok, nem csalódtam bennük. 
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Biztos minőségi matricát ragasztanak rá. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
Esetleg azt is megemlíthetted volna, hogy a PowerColor-on és a Sapphire-on kívül egyetlen gyártó sem volt képes miniDP->DP átalakítót rakni a dobozba.
Bár inkább kapott volna egy lobotómiát az az almás mérnök aki valaha is megálmodta ezt a csatlakozót.

Az.
Épp mondani akartam, hogy ezek a saját verziók elég egyformák. 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

vagy legalább lehetne kapni átalakitot és dp is lenne a nyamvadt monitorokon, ritka ugyan de legalább már hdmi-t tesznek rájuk vicces a full hd monitor vga csatlakozoval és semmi más mellette 
Ez a matricázás biztos a gyerekek miatt van, kinek melyik tetszik. 
[ Szerkesztve ]
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."
nezzetek el tudatlansagomat, de az asus ezt a szoveget komolyan gondolta? "A vállalat állítása szerint akár 50%-os teljesítménynövekedést is el lehet így érni a referenciamodell sebességéhez viszonyítva, és az eljárás alkalmazásával a garancia sem veszik el." 
4 sale http://tiny.cc/aprok
Jól írták, csak hiányosan:
"A vállalat állítása szerint akár 50%-os teljesítménynövekedést is el lehet így érni" Meg azt nem írták oda, hogy stabilan hány sec-ig lehet +50%-ot kihegeszteni belőle, ezektől eltekintve korrekt 
Ki hiszi el, hogy az AMD -ha stabilan akár csak +20%-ot is lehet gyorsítani egy VGA-n- akkor alulhajtva, alulárazva kiadja? Szerintem rizikó 
[ Szerkesztve ]
Photoshop tutorialok, segédanyagok kezdőknek: http://tinyurl.com/PSalapok „Nem variál! Arial!” – a lusta tördelőszerkesztők mottója by hircsarda.hu
Az szép... Hűtésben egy a műanyagra ragasztott alufólia semmit sem számít, csak azt eredményezi, ami a hőképen van: a burkolat egyenletesebb hőfokú lesz, "nem látszik át" hogy belül ugyan olyan meleg bizonyos pontokon, elkeni a képet.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Erre van egy megfelelő meghatározás: Asus innovation

Nem az a lényeg, hogy minél drágábban adják, hanem hogy minél nagyobb haszon mellett minél nagyobb darabszámban. Ha ehhez a tényleges teljesítmény alatt kell adni, ám legyen, a tuning-potenciál csak plusz vásárlóerő.
Szerinted mennyivel több "letiltott" procit adtak el az AMD-nél csak azért, mert ott volt az esély. Elvághatták volna a lehetőséget és akkor mindenki vehette volna a drágábbat, akinek az kell, de nem tették.
Male: Én nem akarok nagy hülyeséget mondani, de a burkolatra ragasztott alufólia konkrétan egy hőpajzs. Ezért a nagy hőmérséklet különbség. RC-knél bevett szokás a nagyon melegedő alkatrészek környékén alufóliát ragasztani a kasznira, mert a lexán a hőtől elolvad. -> És működik a dolog. 
[ Szerkesztve ]
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
Igen, gyakorlatilag úgy működik... ezt próbáltam én is kifejteni. Szóval ettől aztán nem lesz hidegebb egyetlen belső alkatrész sem, csak kialakul az a hőkép ami a cikkben is szerepel.
Legfeljebb abban segíthet, hogy a közvetlenül mellé kerülő kártyát nem egy-egy ponton forrósítja, hanem elosztva. Viszont normál esetben van némi légmozgás a szomszédos kártyák között is, így (ilyen hőmérséklet tartományban) az értelme nulla.
Oliverda: 
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

A hőpajzs azt jelenti, hogy képesek a fémek a rácsszerkezetüknek köszönhetően visszaverni az infrasugárzást. Itt nem igazán tudja ezt a funkciót ellátni az alumínium darab, mivel a belülről érkező hőt hővezetés formájában kapja (az infra sugárzást az alatta lévő műanyag nyeli el). Meg amúgy is, mi értelme lenne, ha a külvilágot védené a belső hősugárzástól? 
Szerk. - Lehet az alufóliára könnyeben felragad a matrica és ezért alkalmazzák! 
[ Szerkesztve ]
A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos. - Albert Einstein
Csak egy kicsit mifelén elszálltak az árakkal. 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
Az alumínium visszaveri a hőt. Ez tény. Idehaza a grillsütő szája elé szoktunk tenni egy darab alufóliát, és működik. Nem a levegőbe beszélek.
Meg amúgy is, mi értelme lenne, ha a külvilágot védené a belső hősugárzástól?
Pl az, hogy olyan szép hőképet lehet csinálni. 
Egy jól szellőző térben -mint amilyen a videókártya légcsatornája- azt éred el vele, hogy a sugárzó hő egy részét is ki tudod vinni.
És igen. Ez akkor jön jól, mikor szardíniaként sorakoznak a kártyák egymás mellett.
Nekem kellett a 4870x2-t két slottal arrébb rakni, mert a hangkártyát úgy átmelengette, hogy elkezdett 'bugzani'.
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
Mellé kattintottam volna? Pedig nem is a Hardveraprót kerestem...

Elnézést nem volt szándékos...
Egy admin majd átrakja! 
\--/ "UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." \--/ Dennis M. Ritchie - Invent C and UNIX -- 1941-2011 R.I.P \--/
Az Ánusz meg az MiSI is piros nyákra dolgozik? Az jó ?
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

Tyhú mennyi reszelő kophatott el. Biztos szerződtek valami gyárral.
Mondjuk ettől függetleül szívesen fogadnám bármely gyártó Reszelő Edition Radeonját.
[ Szerkesztve ]
Life's a piece of shit, When you look at it, Life's a laugh and death's a Joke, it's true.

Egyet se láttam a helyi Tesóban. 

"...az EA nagyszerű játéksorozatáért rajongó..."
Abu jól sejtem, hogy te nem szereted a BC2-t? 

Még eljön az ideje 
Szerintem ott nem is fogsz 
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

Nah valamiről lemaradtam, megnézem már mit reszeltek Ti ennyire az új rédonon 
.::www.megadanceradio.hu::.

90/120k az ASUS. Kicsit olcsóbbra számítottam. Majd januárban visszatérünk rá.
TRON addict

Én is pont ezen agyaltam hogy miért pont az ASUS és az MSI van piros NYÁK-kal szerelve, a többi meg fekete. Még a Sapphire is fekete a képeken, pedig az is piros szokott megjelenni.
Tomcat

Az nem rédeon hanem ajemdé.
[ Szerkesztve ]
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

Most olvastam hogy az MSI-hez lesz ajándék 3DMark letöltési kupon formájában. Igaz ez?
Tomcat
Az ASUS matricája százszor megnyerőbb mint az összes többi együttvéve.... 
Milyennapvan?

A rasztaszajha meg a csodapengék tényleg gagyik (Ruby meg főleg), de a Vietnam-os jöhet (bár konkrétan hóttmindegy, ki látja a házban?)
Szerk: izé, ingyé' Vietnam kupon? Nagyszerű, akkor már csak az alapjátékot kell megvenni mellé, mert anélkül semmit nem ér
( na jó, nekem megvan a BC2, de hát már a Vietnam is
)
[ Szerkesztve ]
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia
A pormacskák.
Én látom. 
Milyennapvan?

Velük is törődni kell ám! 
TRON addict

A GTX570 92k HUF (Gainward), míg a HD 6970 109k HUF (Sapphire), a HD 6950 83k HUF (Gigabyte) ugyanannál a kiskernél... ez így még nem vevőcsalogató ár, különösen úgy, hogy a "reszelős 6900-s" hír totyikjában linkelt tesztben is csak a GTX460 OC-l (1 GB-s: 45-60k HUF) merték összeengedni és ~10% fölényt tudott magának kiharcolni 1920x1200-n a 6970-s, azon 2 játéknál, ami nekem számítana, a többinél ugyan a 30-40% is megvolt, persze magasabb felbontásban, de ettől még... 
Armand's such a fool. He says the place has "culture", but have You seen so much as one Gucci bag? No. None! I want civilization and I want it now! ("Lora")