Menő-nano alternatívát kínál az MSI

„Ha P610-et használsz, menőnek érezheted magad” – így reklámozza a tajvani Micro Star International (MSI) legújabb médialejátszó-sorozatát, mely a piacvezető Apple iPod nanójára nyújthat életképes alternatívát.


Forrás: Reg Hardware

Az MSI P610 ennek érdekében a szokásos tulajdonságokat felvonultató belső tartalmat csábító külsőbe öltöztette; a 512 megabájttól 4 gigabájtig terjedő kapacitást nyújtó, MP3, WMA (DRM), JPEG és Motion JPEG fájlformátumokat ismerő és lejátszó készülék egy fényes, fekete műanyag keretbe foglalt 1,8 hüvelykes színes kijelzővel rendelkezik, a megjelenítő alatt található kezelőgombok pedig rozsdamentes acélból készültek. A készülékház méretei szinte teljes egészében megegyeznek az iPod nanóéval, azaz az apró dobozka 9 x 4 centiméteres, 8,5 milliméteres vastagságával pedig mindössze 1,6 millimétert tesz rá a legfőbb riválisra, miközben 45 grammos tömegével csupán 3 grammal teljesíti túl azt. A P610 erényei közé tartozik még a hangrögzítési lehetőség, az SRS WOW hangszínezési opció, valamint az iPodokból hiányzó FM tuner is. Az egyik legfontosabb szempontot, a készülék árát, valamint a megjelenési időpontot egyelőre nem közölte a gyártó.


Forrás: Reg Hardware

A P610-zel egy időben várhatóan piacra kerül egy kevésbé exkluzív változat is, mely tudását tekintve megegyezik a fentebb ismertetett modellel, ám nem flashmemóriát, hanem mini merevlemezt fog kapni, ebből kifolyólag kapacitása nagyobb lehet (8, vagy 10 GB), ugyanakkor nagyobb, elsősorban vastagabb műanyag készülékházzal kerül forgalomba. A P640 akkumulátora mindemellett rövidebb ideig bírja energiával, mint a flashmemóriás testvérben található áramforrás; míg a P610 14 órás üzemidőt ígér, addig a P640 tulajdonosainak be kell érniük mindössze 10 órával.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés