Ez sima TFT kjelző, vagy esetleg OLED?
Aki hülye, haljon meg!

Ez sima TFT kjelző, vagy esetleg OLED?
Aki hülye, haljon meg!
TFT, 128x160 pixeles felbontással.
üdv
R.
I see you blaming each other -- And I love you still

kimaradt egy s
''A P610-zel egy időben várhatóan piacra kerül egy kevésbé exkluzív változat is, mely tudását tekintve megegyezik a fentebb ismertetett modellel, ám nem flahmemóriát,''
amugy nekem a kis eccerubb jobban tetszik
I'm what's left, I'm what's right..

iPod-ot soha nem vennék, ilyenem viszont lehet, hogy lesz 
My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

Eleg keves az a 10-14 ora mukodesi ido.

Ezt tudják a mai drágább és kevésbé drága mobilok is. Sőőőt.
Lásd W800 vagy K750i...
Paticard-www.paticard.hu; AquaSoft-www.aquasoft.hu; Mpark-www.mpark.hu

csak a minőség a kérdés.... mint a mobilos fényképezés? ![;]](/dl/s/v1.gif)
egyébként ez a készülék nem egy nagy szám. az sem derül ki h mitől lenne jobb vagy akár csak olyan jó mint a nano. azé' mert van benne rádió?
ja pl azért. meg mert jobban néz ki, és kipróbálva még egyébb pozittívumok is kiderlhetnek...
www.streetquad.hu www.agroquad.hu www.yomoto.hu
Az a fekete nagyon szép. Lehet maradi vagyok, de mirét nem tudnak bővíthető memósat csinálni az ilyen cuccokból?
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.

rádió már szinte mindenben van. mindössze ezzel eddig sem lehetett lenyomni az ipodokat. azt most csak kötekedésből irom, h persze azt is vehetsz az ipodhoz ha nagyon kell (legalábbis az ujabbakhoz).
az meg h hogyan néz ki... hááát izlésről hülyeség vitatkozni 
egyébként sztem az ipodok amerikában legyőzhetetlenek mert átlagembereknek és nem geek-eknek vagy poweruser-eknek készültek. itt elsősorban a tartalomszolgáltatásra gondolok. az h maga a készülék is nagyon jo, már csak hab a tortán. és sztem európát is ugyanígy bedarálnák h az apple nem annyira csak az otthoni piacra koncentrálna.
[Szerkesztve]

azé' hogy nekik add a pénzt és ne az SDkártya-gyárosoknak, te 
A lényegre tapintottál... A hiányzó ''s'' beírása után hirtelen értelmet nyert az egész cikk.
Komolyan most ti a hírt olvassátok, vagy csak helyesírási hibákat kerestek? 
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

Ezzel az a gond csak, hogy nincs mögötte egy szerethető brand. Pl ha az MSI bevezetne valami hangzatos arculatot, és úgy készíteni a cuccokat, sztem kelendőbb lenne, persze a számok helyett lehet hogy elég lenne a modelleknek nevet adni. Miért pont P620? (ha egyáltalán az volt, nem is emlékszem már rá)
lehetne mondjuk M:Source - M mint Music, meg MSI