Hirdetés

A memória külön vizesblokkot kapott a Thermaltake új AIO-ján

Egy hagyományos és egy „fullextrás” kompakt vízhűtővel lép piacra a gyártó.

Két új AIO vízhűtésről rántotta le a leplet a Thermaltake, az egyaránt 240 és 360 milliméteres méretben elérhető Floe RC Ultra és ToughLiquid Ultra modellek pedig eltérő nevük ellenére nem sok dologban különböznek.


[+]

Mindkét eszköz alumínium radiátorral, kiviteltől függően két vagy három darab, 2500 percenkénti fordulatra képes TOUGHFAN 12 Turbo ventilátorral és 3200 rpm-es vízpumpával lett ellátva, sőt, még a 2,1”-es, 480x480 pixel felbontású LCD kijelzővel szerelt CPU-blokk is ugyanaz.


[+]

Amiben a Floe RC Ultra különbözik – a várhatóan olcsóbb – testvérétől, az a memóriamodulok hűtéséért felelős extra hűtőblokk, amely két TOUGHRAM RC memóriamodul hőmérsékletét képes alacsonyan tartani. Ahogy az a képeken is látszik, ez a blokk is kapott egy saját kijelzőt, amire – a CPU-blokk képernyőjéhez hasonlóan – különböző rendszerinformációkat, esetleg egyedi grafikákat, illetve GIF-eket tudunk kitenni, a szimpla RGB fényeknél tehát jóval több értelme van.

Azt sajnos a gyártó nem árulta el, hogy az újdonságok pontosan mikortól lesznek megvásárolhatóak, ahogy a várható vételárról sem tudunk sokat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés